Rune Paulseth går av som toppsjef i Hjem.no bare måneder etter utrullingen av den nye boligplattformen som har som mål å ta opp kampen med rubrikkgiganten Finn.no. I en pressemelding fra Hjem.no heter det at Paulseth nå velger å forlate selskapet og det med blandede følelser.

- Det å lede Hjem har vært fantastisk morsomt, både å se utviklingen vi har hatt på veldig kort tid, men ikke minst samarbeidet vi har hatt i vårt lille og superkompetente team. Jeg har fått en annen mulighet jeg vanskelig kunne takke nei til, men tar med meg all erfaringen fra Hjem med stor glede. Jeg er trygg på at den fine utviklingen fortsetter med ny leder på plass, og ønsker gjengen masse lykke til, sier Paulseth.

Rett før sommeren kunne Paulseth og Hjem.no feire at bruker nummer én million hadde vært innom tjenesten. Men allerede i juni skal Paulseth ha gitt beskjed til styreleder Grethe Meier. 

- Rune har vært svært viktig i suksessen til Hjem, og vi er lei oss for å miste ham, sier, sier Grethe Meier, styreleder i Bomega som eier markedsplassen. 

Hjem.no drives av Bomega, som har flere eiendomsmeglere som sine eiere, med Privatmegleren som den største.

Les også: Schibsted ruster seg for økt konkurranse fra Hjem.no: - Har fått signaler

Tar Finn-kampen:

Veslemøy Tvedt Fredriksen blir ny daglig leder i Hjem.no etter Rune Paulseth. Foto: Studio Elisenberg

- Gjort en super jobb
Den nye sjefen kommer fra interne rekker og heter Veslemøy Tvedt Fredriksen som har vært strategisk rådgiver for Hjem.no siden oppstarten. 

- Det er ingenting som frister mer akkurat nå enn å lede Hjem.no som er en frisk og offensiv utfordrer i et marked som har stått stille i mange år. Rune og resten av teamet har gjort en super jobb med å etablere Hjem, og jeg gleder meg til å ta over stafettpinnen, sier Tvedt Fredriksen.

Tvedt Fredriksen har bred erfaring både fra norsk eiendoms- og mediebransje, blant annet som toppsjef i Eiendomsmegler Vest og Bergensavisen. Hun har også vært markedssjef i Aftenposten og satt inntil nylig også i styret i NRK.

- Veslemøy bringer med seg bred bransjeerfaring som Hjem.no vil nyte svært godt av framover. Vi er utrolig glade for at hun har takket ja til jobben, og gleder oss til fortsettelsen med henne ved roret, sier styreleder Grethe Meier. 

I meldingen heter det at Rune Paulseth går over i en ny stilling utenfor Hjem.