Etter nesten syv år i elektronikkjeden Elkjøp pakker Marius Klemo sakene og flytter over til en annen gigant, nemlig Orkla.

- Personlig er det en drøm å jobbe med sterke merkevarer i Europa igjen. Orkla er en velrespektert organisasjon og jeg har møtt noen fantastiske mennesker i rekrutteringsprosessen som vitner om en svært god kultur. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på nye oppgaver og å stifte nye bekjentskaper, sier Marius Klemo.

Les ogs:å: Elkjøp runder én million kundeklubb-medlemmer på under ett år

Han går fra jobben som merkevare- og digitalsjef for Elkjøp Norge, og skal tre inn i den samme stillingen for Orkla House Care. 

- Hva tenker du om overgangen?

- Elkjøp er en organisasjon som i dagens marked har et stort kostnadsfokus hvor mandatene flyttes fra landene til konsern, som gjør at friheten til å innovere og konkludere blir mindre. Og det blir mindre muligheter for å kunne skaper verdier i tråd med det jeg ønsker. Så da ble det på tide å se seg om etter noe annet, sier Klemo. 

Før Elkjøp jobbet Klemo blant annet i CircleK.

- Det er alltid spennende å gå inn i et nytt selskap. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på mine nye arbeidsoppgaver. Samtidig er det med blandede følelser. Jeg har fått mange gode venner i Elkjøp som jeg vil ha med meg livet ut. Og tiden i Elkjøp har vært en periode jeg alltid vil se tilbake på med stolthet, sier han.

Linkedin takker Klemo blant annet alle sine byrå- og mediepartnere når han skriver «en stor takk til alle som jobbet med Elkjøp i Carat Norge, Schibsted Marketing Services, Schibsted Partnerstudio og TV 2 som jobbet så integrert og godt for at vi skulle lykkes at det føltes som vi var kollegaer alltid.»

Les også: Kjøper reklame for flere hundre millioner i Norden – nå sikrer Carat seg ny Elkjøp-kontrakt