Fredag falt dommen i Oslo tingrett i saken der Stratos-eier Orkla hadde saksøkt Freia-eier Mondelez for brudd på markedsføringsloven og varemerkeloven.

Les også: Knusende dom i sjokoladestrid - Freia må trekke Boble fra markedet

Tingretten forbyr Mondelez å markedsføre og selge Freia-boblesjokolade med dagens emballasje. Dommen sier at alle Bobleplater må tilbakekalles fra butikk, samtidig som Mondelez må betale 20 millioner kroner i vederlag.

Mondelez har varslet at de vil anke saken, og venter derfor med å trekke tilbake produktet til dommen er rettskraftig.

Likevel har mange prøvd å sikre seg Boble-sjokoladen før det er for sent.

– Vi økte salget vårt av Freia Boble med 82 prosent mot foregående lørdag, sier kategori- og innkjøpsdirektør i Rema 1000, Julie Johansen, til TV 2.

Les også: - At Mondelez er blitt dømt til å fjerne Freia Boble fra butikkhyllene er en viktig dom

Norgesgruppen, som eier blant annet Kiwi, Spar, Meny og Joker, solgte også mye Boble sist uke. Kommunikasjonssjef Nora Mile Helgesen i Kiwi opplyser at kjeden solgte 40 prosent mer Boble sist uke enn uka før. De har ikke tall for hver enkel dag.

- Boble er et produkt som selger godt til vanlig, og i kjølvannet av rettssaken mellom Mondelez og Orkla har den nok solgt ekstra godt noen steder og noen butikker har også vært utsolgt, skriver kommunikasjonssjef Kine Søyland i en epost til TV 2.

For den tredje store lavpriskjeden i Norge, Extra, var salget 86 prosent opp lørdag, mens det var 70 prosent høyere fredag enn fredagen før.