- Både MFO (Markedsføringsforeningen i Oslo) som forening og vår medlemsbase har vokst kraftig de siste årene. Men mulighetene og potensialet er fortsatt stort, og vi har store ambisjoner om videre vekst og utvikling. For å sikre dette trenger vi solide partnere som ønsker å være pådrivere og bidragsytere til den faglige utviklingen i bransjen vår, sammen med oss, sier daglig leder i MFO, Ida Cecilie Wille, i en pressemelding.

1. april ble GroupM-byrået Wavemaker, ny partner og sponsor for MFO.

- Vi gleder oss til å samarbeide tettere med MFO i tiden som kommer. MFO er en spennende organisasjon med et faglig fokus vi liker, tilføyer Cathrine Hagen, CEO i Wavemaker.

Mediebyrået er en del av GroupM og er et fullservice mediebyrå, som i tillegg består av Mindshare, EssenceMediacom og GroupM Nexus. MFO er en bransjeforening med mer enn 5000 medlemmer innen markedsføring.

- Wavemaker er levende opptatt av markedsføringsfaget og liker å snakke med likesinnede. Bransjen vår er i kontinuerlig utvikling og endring, og gjennom et samarbeid med MFO har vi funnet en partner og en arena der vi kan dele vår kompetanse, sier Hagen.

Mediebyrået er spesialisert innen mediestrategi, merkevarebygging og planlegging, i tillegg til flere konsulenttjenester. GroupM er en del av kommunikasjonsselskapet WPP.

MFO-leder Wille, sier det nye samarbeidet vil gagne alle medlemmene og foreningen.

- Vår bransje er i konstant endring og jeg er overbevist om at Wavemaker vil styrke vårt verdiforslag og muliggjøre tilgang på unik faglig kompetanse hos dem, som vil komme alle våre medlemmer til gode. Vi gleder oss veldig til å samarbeide tett med Wavemaker i de kommende årene, avslutter Wille.