Den norske vinimportøren Provocativo har inngått en samarbeidsavtale med artisten Bebe Rexha som blir største aksjonær i selskapet. Artisten og låtskriveren Bebe Rexha er kanskje mest kjent for å ha vokal på hitlåter som «In the Name of Love» av Martin Garrix, «I’m Good» av David Guetta, og «Me Myself & I» av G-Eazy. Det melder selskapet i en pressemelding.

Hun er for øvrig også norgesaktuell for øyeblikket, ettersom hun er i line-upen til sommerfestivalen Palmesus.

- Det at Bebe Rexha nå går inn på eiersiden i Provocativo og som ambassadør for våre gylne bobler, er en av de største kommersielle samarbeidene med en global artist et norsk selskap noensinne har inngått, sier administrerende direktør og gründer i Provocativo, Hans Christian Holst.

Artisten har 16 milliarder strømminger på tvers av alle plattformer og er for øyeblikket aktuell med albumet «Bebe».

Hans Christian Holst er administrerende direktør i Provocativo i USA hvor hovedfokuset er. I Norge er det Espen Rød som er daglig leder. Reklamebyrået SDG/TBWA er satt på jobben med å spre det glade budskapet.

- Sammen med SDG\TBWA så vi umiddelbart muligheten for et perfekt ekteskap, med sammenfallende verdier og hennes sterke, tydelige stemme som inspirerer og engasjerer rundt åpenhet, egenverd og kreativitet for millioner av mennesker globalt, fortsetter Holst.

- Rampete og fryktløs
I meldingen beskriver Bebe Rexha selskapet Provocativo som «rampete og fryktløs».

- Det tradisjonelle blir fort kjedelig. Jeg er ikke den som følger normen, men jakter konstant det dristigste og beste valget for meg selv, sier hun.

I reklamebyrået SDG\TBWA er det Nicolay Jernberg, til daglig operasjonell direktør i byrået, som er kundeansvarlig for Provocativo. Han forteller at han «er stolt og glad over å ha Rexha med på laget.» 

- Hele konseptet bak utviklingen av Provocativo, var å utfordre en svært tradisjonell og kjedelig kategori som trenger litt liv og røre. Det handler om spontanitet og aktualitet, det å tørre og benytte enhver anledning til å feire det særegne. Nettopp derfor er Bebe Rexha den perfekte partner og medeier for Provocativo, sier Jernberg.

Nå vil han bruke det nye partnerskapet til å blåse liv i dette markedssegmentet.

- Med TBWAs globale nettverk på laget, skal vi gi boblekategorien et spark i baken.

Hvor stor eierandel Bebe Rexha kjøper er imidlertid konfidensielt.

- Men det er betydelig og hun vil med tiden bli største eier, sier Jernberg til Kampanje.

Selger cava og bobler
Provocativo, som har en cava som sin mest solgte drikke, har størst fotfeste i USA hvor den er i distribusjon i 31 stater, og tilgjengelig i detaljhandel, hotell og restauranter i hele USA. Boblene skal også lanseres iblant annet Kina, UK og Canada til sommeren. I Norge er den tilgjengelig i bestillingsutvalget. 

Ifølge regnskapstallene fra 2022 gikk selskapet i minus med om lag tolv millioner norske kroner og hadde en omsetning på cirka 200.000 kroner.

-  Håper dere på et positivt resultat i 2024?

- Selskapet startet rett inn i Covid, men har brukt tiden til å bygge opp varelager og tilrettelegge for lansering i USA. Med signerte avtale hos de største utsalgkjedene i USA, er budsjett for de neste tolv måneder åtte millioner amerikanske dollar og profitt  

Ble største eier:

Bebe Rexha, her sammen med administrerende direktør Hans Christian Holst, er nå største eier i vinselskapet Provocativo.