Gjennom flere artikler har Dagens Næringsliv skrevet om den nye rubrikksatsingen til flere av landets eiendomsmeglerkjeder. Med i ledelsen i selskapet som heter Bomega finner en også flere tidligere Meta-topper, som Rune Paulseth og Nina Hareide-Larsen.

Administrerende direktør i Privatmegleren, Grethe Meier, er styreleder i det nye selskapet og hun åpner nå enda litt mer opp om den nye satsingen som altså har fått navnet hjem.no.

– Vi ønsker bedre produkter for forbrukerne. Og jeg tror det bare er i Norge vi har en situasjon der ett selskap, altså Finn, har monopol. Vi tror konkurranse er bra, men er jo klar over at vi er en underdog, sier Meier til avisen.

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her. 

Hjem.no er dermed navnet på den nye portalen som skal utfordre Finns monopol på eiendomsannonser. Bakgrunnen for etableringen kommer ifølge DN som en følge av en langvarige bransjestrid med monopolisten Finn.no, blant annet om annonsepriser.

Jørgen Hellestveit, leder i Finn Eiendom, mener Schibsted-selskapet «har lave annonsepriser og at selskapet alltid vil strekke seg for å levere mest effekt til de som skal selge boligen sin.»

Les også: Rune Paulseth blir sjef for ny markedsplattform - har meglertopper i ryggen