Det melder Møller Bil og Noa Connect i en pressemelding. Nå tar bilforhandleren altså fatt på et samarbeid med North Alliance sitt nordiske performance-byrå.

- Møller Bil har satt i gang en offensiv digital markedsstrategi. Vi har påbegynt mange spennende initiativ, hvor tilnærmingen til søk er et av dem, forteller Malin Valdal Corneliussen, CMO i Møller Bil i meldingen.

De har opprettet en egen markedsavdeling og henter nå inn ekspertise for å stå rustet for fremtiden, heter det i meldingen.

- Både organisk og betalt søk er essensielle elementer her, og etter en svært nøyaktig prosess, der dialog med flere byråer ble opprettet, ble til slutt Noa Connect foretrukket som samarbeidspartner over de neste to årene, med mulighet for ytterligere to års forlengelse, skriver Møller Bil i meldingen.

Tidligere har bilforhandleren jobbet med iProspect på området.

Les også: NoA-byrå kjøper digitalreklame for over 300 millioner: - Noe av budsjettene flyttes nå over til kunden

- Grundig prosess
Digitalsjef i Møller Bil, Martin Bendheim, forteller at de har gjennomført en omfattende og grundig prosess for å finne det beste byrået. 

- Vi har invitert inn seks byråer til å komme med forslag til leveranse. Noa Connect leverte en troverdig og grundig plan for å kunne levere på helhetlig OneSearch-strategi, sier Bendheim.

Han får støtte av kollega og Performance-sjef i Møller Bil, Ibrahim El Kadi, som mener det er få som klarer levere på dette.

- Vår oppfatning er at mange snakker om det (OneSearch, red. anm.), men ikke klarer å levere. Gjennom et forarbeid har vi i Møller Bil utformet et grunnlag for en strategi hvor vi ønsker å levere på et ønske om helhetlig synlighet i søk, forklarer han.

- En godt bevart hemmelighet
Noa Connect har de siste årene knyttet til seg en rekke store selskaper gjennom sin ekspertise på datadrevet markedsføring. Blant dem finner man Clas Olson, Varner, Jernia, Jotun, Askeladden & Co og Finn.no. Noa Connects vekstdirektør, Øystein Vinje, gleder seg til et langvarig samarbeid med landets største bilforhandler.

- Vi er strålende fornøyd over muligheten til å samarbeide med Møller Bil på et svært spennende prosjekt, og det er selvsagt tilfredsstillende å slå fem andre byråer for å kunne jobbe operasjonelt med et av Norges beste inhouse-miljøer over de neste to årene, sier Vinje. 

Han går samtidig offensivt ut:

- Samtidig er jeg ikke overrasket. Noa Connect har vært en godt bevart hemmelighet hos noen av landets største merkevarer de siste årene, og vi ser at stadig flere får øynene opp for tjenestene vi tilbyr og hva vi leverer innen lønnsom vekst, sier han.