Tor Anton Bjørge har i løpet av karrieren vært innom både reklamebyråer og annonsører på sin vei. Det begynte i reklamebransjen hvor han var ti år før turen gikk videre til SAS, Møller-gruppen og sist som sjef for bilmerket Seat. Nå slutter Bjørge på nytt i reklamebransjen og går i stedet tilbake til bilbransjen som kommersiell leder hos Erik Arnesen, som er forhandler av merkene Mercedes, Audi og Volkswagen.

- Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende bransje akkurat nå, og heller ikke en mer spennende aktør enn Erik Arnesen. Både merkene og menneskene har alle forutsetninger for å ta en tydelig posisjon i de store og nødvendige endringene som kommer i bilbransjen, sier Bjørge.

- Du sa til Kampanje da du sluttet i Seat at du nok var «mer reklamemann enn bilselger.» Hva sier du nå?

- I Seat var det fokus på salg av biler. Nå skal jeg jobbe med reklame, kommunikasjon og merkevarebygging i bilbransjen, sier Bjørge.

Les også: Bjørge blir byråleder – tar over «det nye» reklamebyrået til IUM

Bjørge går inn i konsernledelsen i selskapet og skal jobbe med alle merkene. Han vil også bli aktivt involvert i forretningsutviklingen i Erik Arnesens. Han har tidligere lang erfaring fra kommunikasjon av bil etter fem år i Harald A. Møller som markedssjef for Volkswagen og Seat-direktør og som rådgiver for Audi i seks år.

- Vi er svært glade for å få Tor Anton med på Erik Arnesen laget. Vi har vært tidlig ute og langt framme med vår digitale satsing, og med Tor Anton om bord ønsker vi å ta nye steg på dette området, sier konsernleder Lars Erik Presterud.

Bjørge kommer sist fra stillingen som Chief Growth Officer i mediebyåret UM.

- Jeg har hatt tre og et halvt veldig fine år i Mediabrands og byråene UM og Marvelous, og har lært mye av alle de flinke folka der. Nå ser jeg frem til å ta bruke denne kunnskapen og erfaringene innenfor en bransje som står overfor mange spennende utfordringer, sier Bjørge.