Den norske bruktappen Tise har avsluttet samarbeidet med danske &Co. Fremover er det norske Bureau som skal være selskapets samarbeidspartner på markedsføringssiden.

- Tise er rett og slett en drømmekunde for oss, forteller gründer og kreativ rådgiver Snorre Martinsen.

Bureau ble startet av det tidligere Pol-teamet Snorre Martinsen og Maja Folgerø i 2020. Senere har de fått følge av Lise Schelvan som daglig leder, også hun med Pol-bakgrunn, og Ola Nielsen, som de hentet fra WAL.

- Vi startet Bureau for å jobbe med modige selskaper som står for noe, som tilfører noe nytt i kategorien sin – og som dytter verden i riktig retning. Det er nettopp det Tise gjør, men som enda flere trenger å vite. Den jobben gleder vi oss til å ta fatt på!

Markedsdirektør Victoria Hauk forteller at de valgte å gjennomføre en «liten, men nøye utvalgt» byråkonkurranse for å finne sin nye nordiske samarbeidspartner.

- Vi gikk bevisst ganske spisst ut for å finne en ny Oslo-basert partner. I konkurranse med store og tverrfaglige selskaper var det Bureau som best forstod oss, og som også klarte å møte oss på det nivået vi ønsker. Det var også viktig for oss å komme «hjem» etter samarbeidet med danske &Co. At det er et lite miljø, som vi umiddelbart fikk god personlig og faglig kjemi med, var selvfølgelig også et pluss.

Tise startet i det norske markedet i 2016, men har senere utvidet nedslagsfeltet sitt til Finland, Sverige og Danmark. Nå skal de få enda flere i Norden til å bruke appen.

- Noe av grunnen til Tise’ suksess er at de har så mange dyktige ressurser internt i organisasjonen, sier kreativ rådgiver Ola Nilsen.

- Vårt viktigste bidrag fremover, blir å få alle kommunikasjonstiltak til å dra i samme retning. Uavhengig av land, så har klesindustrien mange utfordringer, men Tise er definitivt en del av løsningen, mener han.

Les mer: Bruktappen Tise får ny partner: -  Det har aldri vært enklere å handle brukt