Lavpriskjedene Nille med sine over 300 butikker har fått seg nytt mediebyrå. Det er den nye markedssjefen Ingrid Gulaker Motrøen som tar med seg Nilles mediemillioner til mediebyrået Re:Media. 

- Re:Media er blant de beste byråene på retail, og deres filosofi og arbeidsmodell stemmer veldig godt med de ønsker og mål vi har for Nille, sier Gulaker Motrøen til Kampanje.

- Hvem jobbet dere med tidligere?

- Nille kommer fra Starcom og denne gangen ble det ikke gjennomført noen pitsj, sier Motrøen.

Hun ønsker ikke å kommentere noe rundt hvor stort mediebudsjettet til Nille var i fjor.

- Retail er så gøy
Hun tok jobben som markedssjef i Nille i fjor etter flere år i bank og forsikring i Fremtind, men hun startet karrieren i Schjærven, Re:Medias eier, for mange år siden.

- Retail er så gøy, og det å jobbe med Re:Media nå er jo nesten som å komme hjem, sier Motrøen.

Som et ledd i en videre vekststrategi skal Motrøen dermed samarbeide med Re:Media noe som passer byråleder Marius Damsleth godt.

- Vi ønsker å styrke norsk retail sin konkurransekraft så dette oppdraget passer oss som hånd i hanske, sier byråleder Marius Damsleth.

Les også: Re:Media henter rådgivere fra Dentsu og Group M

Det er Kaja Sommer, kundedirektør i Re:Media, som blir ansvarlig for kunden. Hun er også entusiastisk på vegne av både oppgaven og samarbeidet.

- Nille er et konsept jeg har vokst opp med. Med konstant påfyll av nye produktkonsepter, er dette en retailer som aldri står stille og det liker jeg. I tillegg så er det så motiverende å jobbe tett på de råflinke folkene som jobber i Nilles markedsavdeling, sier Sommer.

Samarbeidet startet nå i mars, og Re:Media er godt i gang med påskekampanjen - en varehandelshøytid som er ekstra viktig for Nille.

- Nille er her for de små og store øyeblikkene, og det blir spennende å skape flere slike øyeblikk sammen med Re:Media», sier Gulaker Motrøen.

Les også: Helle Thorkildsen går tilbake til mediebyrå-bransjen