Nova Consulting Group hadde en omsetning på 468 millioner kroner i 2021. Det utgjør en vekst på 27 prosent fra året før. 

Driftsresultatet ble på 61,7 millioner kroner. Det gir en margin på 13,2 prosent, noe ned fra over 14 prosent i 2020.
 
- Vi er svært fornøyde med fjorårets resultater og spesielt det vi har klart å oppnå i vårt naboland, sier Geir Allan Hove, konsernsjef i Nova Consulting Group.

Byrågruppen har eksistert siden 2007 og består i dag av 11 selskaper i Norge og Sverige etter en kraftig utvidelse i sistnevnte i fjor. 

Med oppkjøpene av Pineberry, Infunnel og Cloud Nine, samt etableringen av Fyr Agency og Singular Studios, har Nova Consulting Group tidoblet antall ansatte og femdoblet omsetningen i nabolandet. De var fra før av representert i markedet med byrået Epinova.

Den svenske omsetningen økte dermed fra 14 millioner fordelt på 12 ansatte i 2020 til 65 millioner og 130 ansatte i 2021. 
 
- Vi har kjøpt tre selskaper og etablert to nye i Sverige i løpet av fjoråret. Nå skal vi bruke tiden på å bli kjent med hverandre og etablere samarbeidsmodellen mens vi ser etter mulighetene for ytterligere ekspansjon i Norge, sier Hove.

Det skal skje gjennom etablering av nye tjenester og oppkjøp ifølge konsernsjefen.

I Norge har porteføljen allerede blitt utvidet med det digitale markedsføringsbyrået Rocket, som er gründet av tidligere partner i Red Dentsu X og leder av Red Performance, Magnus Strømnes Bøe, tidligere CTO i Synlighet, Vegard Rohde og tidligere CRO i TV 2, Erik Holland Haukebø.

Nova Consulting Group består i tillegg av selskapene Novanet, Northern Beat, Novacare, Point Taken og Novalab. Selskapet hadde totalt 350 ansatte ved inngangen av 2022.