WoolLand satser videre og får nå med seg tidligere X-games vinner Silje Norendal på laget. Den tidligere snowboarderen har underskrevet en ettårig avtale med opsjon på forlengelse.

- For oss er ikke Silje bare sporty og den beste norske X-games snowboarder gjennom tidene, men hun er også et ekte, naturlig og vinnende vesen med verdier som vi mener er en perfekt match med hva WoolLand står for og ønsker å være som merkevare, sier markedssjef i WoolLand, Annette Steen til Kampanje og legger til:

- Hennes sportsinteresse, toppidretts bakgrunn, status i utlandet og personlighet kombinert nå med mammarollen gjør henne til den perfekte WoolLand ambassadør.

WoolLand spesialiserer seg på å designe ullklær til barn og voksne til hverdag og sport. Bedriften som startet opp i 2011, den gangen med en strategi om å være tilgjengelig kun på egen nettbutikk. Nylig endret de distribusjonsstrategi og blir til høsten også tilgjengelig i over 60 sportsbutikker landet over.

- Helt siden oppstart har vi vært opptatt av både å bygge merkevare og drive under verdiene ekte, naturlig, aktiv, positiv og bevisst. Dette har også påvirket vår markedsføring og kampanjer med bevisste valg, sier Lien.

- Samarbeidet med Silje handler om å bygge videre på det ekte samt at vi ønsker og ha en front person som vi jobber tett sammen med for å skape inspirerende kampanjer, materiell og innhold til vår digitale markedsplan og i butikk, fortsetter hun.

Silje Norendal er tidenes mestvinnende norske X-gamer og står med flere gull fra de prestisjefulle konkurransene. Nå ser hun frem til å samarbeide med klesdesigneren.

- Jeg gleder meg veldig til samarbeidet. Jeg synes det er stas å være ambassadør for et merke med kvalitet og fine verdier. Vi skal gjøre mye spennende sammen, sier Norendal.

Norendal skal fronte WoolLands nye sportskolleksjon på egne kanaler, i tillegg til å være med på ulike arrangementer og aktiviteter.

Signerer:

SIlje Norendal signerer avtalen med WoolLand. Hun blir nå ambassadør for klesdesigneren. Foto: WoolLand