Olympisk mester Karsten Warholm forlenger samarbeidet med elektrogiganten som har pågått siden 2018.

- Vi er glade for at vi nå forlenger med Warholm-teamet, sier Marius Klemo, merkevare og digitalsjef i Elkjøp Norge.

Warholm selv er meget fornøyd med hvordan samarbeidet har gått så langt.

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid de siste årene, og sammen har vi gjort mange og ulike aktiviteter. Både fra stunts som er rent produktfokuserte, til aktiviteter som innebærer søkelys på digitalt utenforskap og samhold innen gaming. Jeg kan med hånden på hjertet si at teamet vi har fått jobbe med, er utrolig dyktige og helt ærlig veldig fine folk, sier Warholm.

Kampanje har nylig også skrevet om samarbeidene XXL og WoolLand har inngått med de tidligere idrettsstjernen Ezinne Okparaebo og Silje Norendal. 

- Når man har en samarbeidspartner det «klaffer» med, og begge ser viktigheten av dette, da er det klart man blir fornøyd når man kan fortsette, sier Warholm.

Les også: Snowboard-stjerne i profilsamarbeid med klesdesigner: - Vi skal gjøre mye spennende sammen

Madeleine Schøyen, kommunikasjonssjef i Elkjøp, forteller til Kampanje at de ikke har nedskrevet noen krav til hva Warholm skal gjøre i egne kanaler, men forteller at de har god erfaring med han han deler det som passer på hans profil.

- Vi ønsker ikke å legge press på at kommersielle budskap skal deles fordi det står i en avtale, da mener vi det er bedre å vurdere sammen med ham, fra aktivitet til aktivitet. Warholm er først og fremst en profesjonell idrettsutøver og det er det han skal få konsentrere seg om, og her er jo vi hans største heiagjeng.  Erfaringen vår med ham og hans team er at vi har funnet en god balanse som ivaretar både hans interesser og våre egne, sier hun.

I tillegg til Warholm etablert nylig Elkjøp et samarbeid med OL-sølvvinner i sleggekast, Eivind Henriksen.

- Nå har vi gått inn i et nytt år, corona-restriksjonene endrer seg fortløpende og det er uten tvil tiden for å se både lyst og positivt på tiden som ligger foran. Vi har spennende planer sammen med våre samarbeidspartnere og det at vi nå har landet en forlengelse av denne avtalen gjør oss veldig stolte, forteller Klemo.