Carepacks ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016, med et mål om å gjøre det enklere for folk å velge både sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag. Selskapet hentet nylig Brynjar Thoresen, med erfaring som prosjektleder innenfor event som ny markedssjef. Han får en sentral rolle i bedriftens ledergruppe.

- Mitt mål er å utarbeide en solid kommunikasjonsplattform til våre forbrukere, både bedrift og forbruker, sier Thoresen.

Selskapet orienterer seg innenfor sunnere snacks både mot forbruker og bedriftsmarkedet og i høst lanserte de to bærekraftige og sunnere produkter hos Norgesgruppens to kjeder, Meny og Kiwi.

- En del av jobben er å bygge en tydelig merkevare mot forbruker gjennom markedsaktiviteter, nå sist en større kampanje på boards, sier Thoresen.

Selskapet har blant annet ønsket å sikre seg solid nasjonal dekning i forbindelse med lanseringen av Eplegull-serien, en serie sunnere eplechips som skal utfordre de etablerte potetgull-aktørene. Sammen med utendørsselskapet Clear Channel ble det derfor gjort en omfattende utendørskampanje med i overkant av 500 boards. 

Jobber med Funkygine og Norgesgruppen
I tillegg til boards kjørte selskapet et samarbeid med Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine».

- Vi traff også meget godt digitalt i samme periode. Både gjennom samarbeidet med Funkygine og målrettet annonsering mot forbruker, sier Thoresen. 

Selskapet nyttiggjorde seg også Norgesgruppens eget medietilbud innenfor data, samlet i selskapet Sylinder Media, som ledes av den tidligere konserndirektøren for salg og marked i Amedia, Victoria Schultz

- Sylinder Media var en taktisk partner når vi skulle nå de sunneste handlerne i Kiwi. I kampanjen klarte vi å nå 91 prosent av målgruppen på Facebook, et resultat som er langt over benchmark. Her klarte vi å hente ut veldig god og nyttig informasjon om «vår» forbruker, sier Thoresen. 

Les også: Amedia mister salgsdirektør - nå går Victoria Schultz til Norgesgruppen og Sylinder Media

Han forteller også at de økte på alle parametere i kampanjeperioden. I tillegg har kommunikasjonsbyrået Minnesota har siden oppstart vært en essensiell partner i å utvikle merkevaren.

- I denne kampanjen hjalp de oss med å skape en tydelig, verdidreven og leken kommunikasjon til forbruker som har gitt god stoppeffekt både i bybildet så vel som digitalt, avslutter han.