Kommersiell leder i reiseoperatørene Go-Ahead, Tonje Løkaas Fossum, er glad for å ha funnet seg sine nye samarbeidspartnere på byråsiden. De nye byråene er Flokk Media og Caulis. 

- Vi følte umiddelbart at vi hadde en god kjemi, og at de hadde en god forståelse av oss som kunde og våre behov – og hvor vi vil. Det er også spennende å jobbe med nye aktører på markedet, når vi selv er en relativt ny aktør, sier Løkaas Fossum.

Byråleder i mediebyrået Flokk Media, Espen Barås Bye, har allerede bidratt med merkevarebygging av Go-Ahead gjennom kampanjer på TV, radio og digitalt. Han er stolt over å være togselskapets nye mediebyrå.

- Vi vet vi har slått ut sterke byråer og er stolte og ydmyke for å ha blitt valgt. Vi har så vidt begynt samarbeidet og ser frem til å være med på en spennende reise, når vi nå skal bygge merkevaren Go-Ahead. Et selskap som har store ambisjoner i Norge, sier han og fortsetter:

- Vi mener Go-Ahead, Flokk Media og Caulis passer veldig godt sammen, og ble raskt glade for god kjemi og topp stemning i møtene, til tross for at de første forgikk digitalt, sier Barås Bye.

Les også: Go-Ahead fjerner toget i sin første store norske reklamekampanje

Byrået samarbeidet strategisk med digitalbyrået Caulis, som også deltok på det tidligere nevnte prosjektet. Daglig leder Rikke Etholm-Idsøe er frem til å samarbeide med Go-Ahead.

- Go-Ahead er en veldig spennende kunde, som er ambisiøse på tvers av hele kundereisen og har mange prosjekter på gang. Vi er superglade for å kunne være med dem på denne (tog)reisen, sier hun.