People People People (PPP) har fått 111 nye aksjonerer i konsernet i form av sine egne medarbeidere. I innholdsmarkedsføringsbyrået Spoon, som er det største byrået i gruppa, har nesten halvparten av de ansatte investert i folkeaksjene.

For å få med flest mulig, fikk medarbeiderne mulighet til å kjøpe seg inn som eiere på tre ulike nivåer.

- Dette betyr at nesten halvparten av alle som jobber i byrågruppa er med og eier det. Det er så mye som er bra med dette. De som jobber her har åpenbart stor tro på det vi skaper sammen, og de vil være med på reisen. Det er utrolig kult, sier konsernsjef Anders Ribba i People People People.

17 av de nye medeierne er ansatte i Spoon Oslo.

- Jeg er kjempestolt over at så mange vil være med også på eiersiden i byrågruppa, sier Siv Tonje Solfjeld, byråleder i Spoon. Hun fortsetter:

- Vi vet at folk trives på jobben og at pilene peker oppover for oss i Spoon Norge. At halvparten av de ansatte også har investert i en eierandel viser at vi er mange som har trua på at vi som medarbeidereid byrågruppe skal få til enda bedre synergier og flere spennende kundesamarbeid på tvers av land og byråer, sier Solfjeld.

Les også: Markedsføringsbyrået Frank & Dick investerte en million i egen kunde: - Det er særegent

Solfjeld og nevnte Ribba er to av flere medarbeidere som i fjor kjøpte People Peolple People av Bonnier. PPP består nå av Spoon, Oh My, KIT, The Domain Was Taken, Trickle, Sigmar, Spoon Marketing Tech, Spoon Inhouse, Post, Gabardin, och Fuze.  

- Da vi kjøpte ut People People People-gruppa fra Bonnier, sa vi at vi skulle være Nordens største medarbeidereide byrånettverk. Nå har vi virkelig tatt et stort steg på den reisen. Alle som jobber her, og som vil bli deleiere, skal få bli det. Vi opplever et kjempestort engasjement på tvers av alle selskapene og dette inntrykket er nå blitt bekreftet, sier Ribba.