Henrik Norem og Marie Mauseth har representert Norge i Young Lions Marketers, som er et sidespor under den internasjonale Cannes Lions-konkurransen for nye markedsføringstalenter.

De vant med markedskampanjen «Make the World a Sweeter Place» sammen med Nidar og One Young World. Briefen deres besto i å lage en nasjonal kampanje som skulle rekruttere unge mennesker til The One Young World Academy. 

Norem og Mauseth blir dermed de første norske vinnerne av Young Lions Marketers.

- Dette her er helt uvirkelig! Vi hadde en god følelse på arbeidet vi leverte, men man konkurrerer jo mot de beste markedsførerne fra hele verden. Så at vi skulle stikke av med seieren, som det første norske teamet gjennom tidene, kunne vi bare drømme om. Jeg tror det vil ta litt tid før dette virkelig går opp for oss, sier de i en uttalelse.

- Det er jo fantastisk gøy, og det betyr ekstra mye når vi vet hvor sterk konkurransen er på Young Lions. Selv for to personer som jobber med sjokolade, ble livet litt søtere i dag! fortsetter de.

Norem og Mauseth startet samarbeidet på studiene og har også skrevet masteroppgave sammen. I dag deler de ansvaret for Nidar-merkevaren i Orkla.

- Så det at vi går til topps som et team føles rett og slett riktig. 

Young Lions er en internasjonal konkurranse som gir ut pris for årets PR, Media, Markedsfører, Digital, Print, Film og Design. Konkurransen er for dem under 30 år.

- Vi i Anfo er selvsagt utrolig stolte. Man blir stolt av å spille inn slike talenter til en så prestisjefylt konkurranse. Unge markedsførere er tett på yngre målgrupper hvilket selvsagt er avgjørende for hvordan de når frem til disse. At dette unge talentfulle teamet fra Orkla hevder seg globalt på denne måten er intet annet enn fantastisk. Gratulerer til begge to og gratulerer til Orkla, sier event- og medlemskoordinator Marlene Rasmussen i Anfo.

Det offisielle startskuddet for Cannes Lions - som i år blir heldigital - er førstkommende mandag.

Les også: Norske markedsførere kjemper om verdens gjeveste reklamepris: - Alltid vanskeligere i Cannes