To år etter at Telia kjøpte Get-eier TDC Norge, gjør de store endringer i markedsføringen av selskapet. Get-navnet forsvinner og fremover blir Telia også merkevaren for selskapets TV-tjenester. Det var E24 som først omtalte saken.

- Dette er en milepæl i vår historie, og starten på en utrolig spennende reise - både for kundene våre og oss som selskap. Ved å samle alle våre innovative produkter og tjenester på ett sted vil vi levere økt konkurransekraft og skape enda bedre kundeopplevelser på tvers av teknologi og plattformer, sier administrerende direktør i Telia Norge, Stein-Erik Vellan i en pressemelding.

Get-merkevaren har eksistert siden 2006, da UPC ble solgt til britiske Candover.

Over 500.000 kunder bruker Get i dag. Det tilsvarer omtrent én million TV-seere.

Telia lover flere fordeler til kundene sine som følge av navneendringen.

- Vi tilbyr allerede flere fordeler for kunder som har TV, internett og mobil samlet hos oss, deriblant mer data på mobilen, flere TV-poeng og surfegaranti, hvor du alltid er på nett. Når Get nå blir til Telia vil det fremover komme enda flere fordeler som kundene vil nyte godt av. Vi kaller det Telia Samlet, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Mobil-, internett- og TV-kundene får også et felles telefonnummer til kundesevervice, som skal gi rask og effektiv behandling. Ifølge pressmeldingen jobber de også med å skape en enda bedre og mer personlig serviceopplevelse. Telias 53 butikker står klare til å hjelpe kundene innen TV, internett og mobil.

Les også: Ny Telia-maskot minst likt på Reklamebørsen