I dag slipper Pepsi en ny global merkevareplattform - den første på syv år - som ifølge Campaign skal rulles ut i mer enn 100 land i løpet av 2019. Latin-Amerika og Øst-Europa er de første markedene på lista.

Pepsi har siden 2012 oppfordret forbrukerne til å leve for øyeblikket under slagordet «Live for now». Nå vil de dyrke lidenskapen med «For the love of it». Det er Goodby Silverstein & Partners står bak den nye merkevareplattformen.

- Dette er en selvsikker feiring av hvem vi er - en ikonisk merkevare med røtter i underholdning, med en forfriskende og nydelig drikke som folk over hele verden elsker - og en feiring av våre cola-elskere, sier Roberto Rios i PepsiCo til Campaign.

Som vanlig er det bare Pepsi Max som vil markedsføres i Vest-Europa. Dette er den mest solgte sukkerfrie brusen i Norge.

Det er Ringnes som produserer Pepsi for det norske markedet.

- Vi tilpasser oss ny plattform, noe som vil si at vi kommer til å gjøre noen tilpasninger i utrykket. Men det blir ingen større endringer, sier kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes til Kampanje.

Han legger til at Pepsi Max fortsatt skal markedsføres med «Maximum taste - no sugar».

Les også: Coca-Cola vraker Zero-merkevaren: - Helt feil, mener BI-professor 

Forrige uke lanserte Coca-Cola sin største helnorske reklamekampanje noensinne med Trigger bak spakene. De satser stort på den norske kosen med det nye slagordet «Kos deg».

Les mer: Coca-Cola går helnorsk i ny, stor reklamekampanje - Trigger står bak