Findus har laget en ny serie med fiskekaker med finmoste grønnsaker. For å markere produktslippet, står de klare med en ny reklamefilmserie utarbeidet av Creuna, som viser hvor langt foreldre kan være villige til å strekke seg rundt middagsbordet.

- Barn får ikke i seg nok fisk og grønt. I en hektisk familiehverdag, er det lett å gå for enkle middagsløsninger som sjelden bidrar til et sunt kosthold. Våre fiskekaker skal gi mor og far anledning til å ta en pause fra matkampene og samtidig sikre at barna får i seg rikelig med livsviktige godsaker, sier markedssjef for fisk hos Findus Pernille D. Bruun-Lie.

Lanseringsfilmene er utviklet av Creuna, med årets Gullfisk-vinner Steinar Borge fra The Directory på regi og Geir Hørnes som medregissør. Kampanjen består av filmer til tv og nett; én langversjon og tre 30-sekundere til tv, samt tilpassede versjoner til YouTube og Facebook.  

- Som pappaer, kjenner vi oss godt igjen i matkampene ved middagsbordet. Og, som oss, tyr mange til belønninger for å få i barna litt mer av det sunne. Hvilke belønningsfeller foreldre går i er individuelt og kan eksemplifiseres på utallige artige måter, sier Creunas kreatørteam Pål Jespersen og Oskar Bringager.

Se hovedfilmen øverst i saken og en 30 sekunder lang versjon her: