Kristian Willanger får jobben med å lede kommunikasjonsarbeidet i Elkjøp når elektronikkgiganten slår sammen kommunikasjonsavdelingene i konsern og kjede i en ny enhet i Nydalen i Oslo.

Den nye enheten skal ha ansvaret for ekstern kommunikasjon for konsernkontoret og all kommunikasjon i Elkjøp Norge. Elkjøp har i tillegg lokale kommunikasjonssjefer i andre land.

- Kommunikasjon er en viktig funksjon for Elkjøp, hvor ressursene alltid har jobbet tett sammen på tvers. Ved å samle arbeidet i ett fagområde styrker vi kapasiteten og utnytter kompetansen enda bedre. Dette blir en ny start og vi gleder oss til å se hva teamet kan få til fremover, sier Linda Frid Andresen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i en pressemelding.

For ett år siden la Elkjøp ned den nordiske PR- og kommunikasjonsavdelingen, som var ledet av Jan Christian Thommessen. I den forbindelse tok Kristian Willanger over kommunikasjonsansvaret i avdelingen Brand & Marketing.

Nå løftes altså kommunikasjonsarbeidet ut av denne avdelingen og inn i den nye enheten, som foreløpig rommer to årsverk.

- Kjedene våre, og Elkjøp Norge spesielt, opplever det største medietrykket. Det er derfor naturlig at den nye kommunikasjonsfunksjonen får sitt utspring der, og at vi rigger oss for å møte denne oppmerksomheten enda bedre. Nå skaper vi ett lag, som vil spisse leveransene og øke tilgjengeligheten vår både for pressen og alle i Elkjøp. Jeg er veldig takknemlig for muligheten og gleder meg til fortsettelsen, sier Kristian Willanger.

Les mer: Elkjøp vraker nordisk PR-team og flere ansatte slutter: - Avdelingen min er lagt ned