- Når det nå etter ni år med vårt eget lille byrå Heisholt Inc. er naturlig og endre på tilværelsen, så kunne jeg ikke vært mer motivert til å lage fantastiske jobber enn sammen med de talentfulle menneskene i SDG\TBWA, sier Heisholt i en pressemelding.

Valgeir Magnusson, administrerende direktør i SDG/TBWA forteller at han og Heisholt møttes første gang for noen år siden, og at de umiddelbart fant kjemien. Heisholt har i nyere tid bidratt inn mot SDG/TBWA.

- Siden oktober 2023 har Erik bidratt med sin energi og erfaring på ulike oppdragsgivere for oss i SDG\TBWA. Over natten styrket vi vår kompetanse og erfaring på strategisk og kreativ konseptutvikling, sier Magnusson.

- Tar med meg mitt ambisjonsnivå
Heisholt legger ikke skjul på at han har opplevd de siste årene som tøffe.

- Jeg skal være så ærlig og si at de siste årene med pandemi og et veldig tregt marked, har vært slitsomme, og jeg har mer og mer savnet et inspirerende større og internasjonalt miljø, slik jeg har god erfaring med fra tidligere, sier Heisholt.

- Da SDG ble en del av TBWA-familien for noen måneder siden, så snakker vi spennende ingredienser der design i verdensklasse møter TBWAs Disruption-filosofi og ambisjonsnivå. SDG og The Engine er separate enheter under paraplyen, som både jobber på «sine» dedikerte oppdrag og kunder og sammen i gruppen. Noe av det jeg har gledet meg aller mest til er å jobbe tett med Creative Director i SDG Nicklas Haslestad og de utrolig dyktige designerne i SDG, legger han til.

Heisholt trekker samtidig frem de digitale løsningene i byrået som han vil være med å videreutvikle.

- Med meg tar jeg mitt ambisjonsnivå om å lage jobber med skyhøy kvalitet, uansett størrelse på oppdraget, og min involverende og ærlige måte å jobbe på med kunder og kolleger på, sier han.

Ser lyst på året
Magnusson forteller at de ser lyst på det kommende året og at de har store ambisjoner for 2024.

- Vi har et sterkt Nordisk TBWA som jobber tett sammen som ett team, og vi har i flere måneder jobbet på et stort globalt prosjekt vi gleder oss til å dele med markedet snart, sier Magnusson som mener byrået nå er godt skodd.

Heisholt forteller at han allerede er godt i gang med arbeidet hos sin nye arbeidsgiver. I forrige uke omtalte Kampanje hans første jobb, da for kunden Copycat som harselerte med plagiatsakene som har stormet i media.

Les også: Harselerer med plagiatsaken i Aftenposten-annonse: - Har aldri fått så mye respons

Akkurat nå jobber Heisholt for en global oppdragsgiver. Han foteller at det pågående arbeidet «har en størrelse og en kompleksitet vi sjelden ser at norske byråer får anledning til å jobbe på».

- Men vi skal ha fokus på at alle jobber for våre oppdragsgivere, uansett størrelse, kan løftes med smarte tanker, kreativitet og nydelig håndverk. Derfor er jeg også svært fornøyd med responsen og tilbakemeldingene fra fjern og nær på minikampanjen vi gjorde for Copycat forrige uke, og på den responsen Copycat har opplevd som følge av dette, sier Heisholt.