En av Norges mer kjente personlighetsanalytikere, Nils Brenna, blir rådgiver og testansvarlig i det nye rekruttering- og rådgivningsselskapet, Fram.  Brenna er nok likevel mest kjent som Harald Eias makker i podkasten «Big 5», tidligere kjent som «Sånn er du», der duoen intervjuer en rekke kjente nordmenn med utgangspunkt i gjestens personlighetstest. 

-  Jeg har hele mitt yrkesliv jobbet med å kartlegge folk. Jeg har vært nysgjerrig på rekrutteringsbransjen, og er trygg på at Fram er rett byrå å samarbeide med, sier Brenna.

Brenna er kjent som Harald Eias makker i podkasten «Big 5», tidligere kjent som «Sånn er du», der duoen intervjuer en rekke kjente nordmenn med utgangspunkt i gjestens personlighetstest. Han var også med på å starte humor- og vitenskapsprogrammet «Brille».

I Fram vil Brenna møte på både Ann Mari Nygjerde og Bård Idas som startet opp rekrutteringsselskapet på nyåret i år etter både å ha konkurrert og jobbet sammen.

- Jeg har snakket en stund med Bård og Ann Mari. De jobber med spennende kunder, er ambisiøse og veldig hyggelige folk, sier Brenna.

Brenna har erfaring fra medie- og byråbransjen der han har jobbet både som analysesjef i VG, vært i NRKs analyseavdeling og vært strategisk leder i reklamebyrået DDB.

Han går inn i en stilling som tilknyttet rådgiver i Fram.

- Jeg ser fram til at våre eksisterende og nye kunder skal få høste av Nils Brennas unike og mangfoldige kompetanse. I tillegg er han inspirerende og morsom å jobbe med, og det er viktig når vi skal bygge landets dyktigste fagmiljø på rekruttering til media, kommunikasjon og samfunnsliv. Bakgrunnen og erfaringen Nils tar med seg er en perfekt match for oss, sier Bård Idås, daglig leder i Fram.  

Fram-sjefen sier selskapet «benytter personlighetstester i alle rekrutteringsprosesser» og at de fremover vil tilby tester som en selvstendig tjeneste til kandidater, team, ledergrupper og enkeltpersoner.

- Ved å ta en personlighetstest, og i forlengelsen av testen få en grundig gjennomgang av resultatene, blir mange bedre i stand til å forstå seg selv, sier Brenna.