Bureau har ansatt Zahra Mekki som prosjektleder og dermed teller det tre år gamle byrået syv personer.

Det siste tilskuddet har erfaring som prosjektleder i bygge- og TV-bransjen.

- Vi var utrolig heldige og fikk søknader fra mange dyktige prosjektledere og produsenter da vi kjørte en stillingsannonse før jul. Det trygge hadde sikkert vært å gå for en med lang erfaring og gode skussmål fra bransjen. Men iblant må man ta sjansen på noe nytt. Og med Zahra fant vi kjemien umiddelbart, forteller daglig leder i Bureau, Lise Schelvan.

Zahra har allerede rukket å lede prosjekter for blant annet Kari Traa, Barnas Turlag i DNT, Folio og Kolonihagen i Buraeu.

- Den største overgangen til kreativ bransje har egentlig vært lengden på prosjektene, og den positive innstillingen til å få til ting. Her tar det ikke ti år å fullføre noe, akkurat, sier Mekki.

- Det er heller ikke feil å ha arbeidsdagen på et koselig kontor, i stedet for en brakke.

I tillegg til Zahra Mekki i har Buraeu også knyttet til seg Kaja Dalen som ekspertise på økonomi og administrasjon. Hun kommer sist fra Try og skal jobbe et par dager i uken for Bureau.

- For oss som fortsatt er ganske nye på byrådrift, oppleves det veldig trygt at Kaja vil bruke noe av tiden og ekspertisen sin på oss. NAV, HR, HMS... Det er så mange forkortelser vi må forholde oss til, som Kaja kan til fingerspissene, sier Schelvan.

Bureau ble startet av Maja Folgerø og Snorre Martinsen i 2020. De har tidligere jobbet som kreativt team i Pol.

Regnskapet for 2022 er ikke helt klart, men byrålederen kan fortelle at de går inn for landing med en omsetning på rundt 10,7 millioner kroner og et resultat før skatt på 2,3 millioner kroner. Byråinntekten er på rundt åtte millioner kroner.

- Det siste halvåret har vi tatt på oss større utgifter enn tidligere, gjennom både nye lokaler og flere ansatte, så vi er forberedt på at vi ikke vil se de samme tallene ved slutten av 2023. Men vi ser lyst på fremtiden, vi gjør det, sier Lise Schelvan.