I løpet av to år har Malin Gregersen gjort kometkarriere i betalings- og shoppingselskapet Klarna. Nå har hun tatt et nytt skritt videre i selskapet og får ansvaret for Klarnas markedsaktiviteter i Nord-Europa, inkludert Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Belgia og Nederland.

- Etter at vi headhuntet Malin fra Omnicom i 2021 har hun imponert oss stort i Klarna. Nå er hun håndplukket til å drive våre markedsaktiviteter i Nord-Europa. Vi er veldig glade for å ha Malin med på laget. Samtidig som hun har god forretningsforståelse, er hun også hardt arbeidende, kreativ, ambisiøs og kunnskapsrik. Dette er en sjelden kombinasjon. Hun representerer alt vi ønsker i en slik stilling, og er en ekte «Klarnaut», sier Head of Northern Europe Marketing i Klarna, Thomas Elvestad.

Gregersen ble headhuntet til fintech-gigantens norske markedsavdeling i slutten av 2020. Underveis har hun hatt en sentral rolle i Klarnas globale sosiale medier-team og vært ansvarlig for YouTube-serien «Klarna Drops By». Fra å starte som et norsk prosjekt ble dette etter hvert lansert også i Norden. 

- Jeg er så glad for alt jeg har fått lov til å være med på i Klarna. Det er en helt unik arbeidsplass som har gitt meg masse tillit. Det er ekstremt kort vei fra ide til du får lov til å prøve noe helt nytt, og oppgavene forandrer seg hele tiden. Jeg har fått være med på masse spennende, fra lengre opphold ved vårt New York-kontor hvor jeg jobbet med internasjonale stjerner som Bretman Rock, til å være med å utvikle flere nye globale some-konsepter, sier Malin Gregersen.

Gregersen har en master i Strategic Marketing Management fra BI. Hun har tidligere jobbet med konseptutvikling og performance i sosiale medier, samt vært innom skuespilleryrket.

I 2020 representerte hun Norge sammen med Helena Dokken i Young Media Lions, en konkurranse for unge, profesjonelle markedsførere under 30 år. Hun har tidligere vært intervjuet i Kampanjes Unge talenter-spalte.

Les mer: Malin (28) vant mediepris og fikk jobb av kunden: - Hadde allerede gått rundt med et crush på selskapet

- Jeg ser spesielt frem til å jobbe for Thomas. Jeg kan ikke få fullrost ham som sjef. Tidligere har vi fått til mye spennende sammen – primært i Norge og Sverige. Nå skal vi jobbe mot et marked med millioner av kunder og et hav av spennende nettbutikker i hele Nord-Europa, noe som er en utfordring jeg virkelig ser frem til, sier Gregersen.