I januar fikk tidligere TV-sjef i Telenor, Camilla Amundsen, jobben med å lede en helt ny satsing under navnet «Infrastructure Growth». Der skulle hun sikre kundevekst og nettverksutnyttelse for Telenors fiber- og mobilinfrastruktur.

Der ble hun ikke lenge, for allerede nå er det klart at Amundsen slutter i Telenor for å ta på seg jobben med å lede IT-konsulentselskapet Miles. Det skriver Finansavisen.

- Miles er et litt annerledes konsulentselskap. Jeg har jobbet tett med selskapet før, det vokser raskere enn bransjesnittet og hevder seg helt i toppen på arbeidsmiljø og kultur, sier Amundsen til Finansavisen.

Miles har PE-selskapet Equip Capital på seiersiden og teller 240 konsulenter fordelt på åtte kontorer. På kundelisten finner vi blant annet Telia, Statnett, DNB, Skattedirektoratet og Telenor.

- IT-bransjen spiller en helt avgjørende rolle for å lykkes i næringslivet i dag. Det er en bransje preget av høy etterspørsel, hvor Miles har klart å etablere et godt fotavtrykk. Så tror jeg det er enda mer å hente ut, sier Amundsen.