Etter over fem år i Publicis, først som innholdssjef i Kitchen og deretter for hele byrågruppen, går Maria Egeland til en tilsvarende stilling hos Los & Co. Der går hun også inn i ledergruppen til byråleder Espen Haugen.

Egeland forteller at hun har vært moden for et jobbytte en liten stund.

- Da jeg bestemte meg på vårparten i fjor for at tiden var moden for å gjøre noe nytt, brukte jeg god tid, og lot døra være helt åpen. Men da Espen ringte føltes det rett og slett riktig. Los & Co er spennende. Store nok til å kunne være oppe å nikke med de aller største, men veldig opptatt av å gjøre ting på sin egen måte. Det kan jeg like, og jeg trives godt med å være utfordrer. I Los & Co holder de fast på det nære og norskeide, og fremstår som fleksible og kjappe. Nå gleder jeg meg til å være med å utvikle byrået videre, sier hun.

Los & Co etablerte en egen innholdavdeling i starten av 2021. Med ansettelsen av Maria Egeland tar byrået ytterligere sats.

- At vi nå blir enda sterkere på innhold styrker konkurransekraften, ikke bare i Los & Co, men i hele Oceans. Nå skal innholdsmarkedsføring integreres enda tettere med byråets øvrige tjenester, og vi skal utnytte synergiene mellom innhold og media. Maria har vært instrumentell i utviklingen av byråene hun har jobbet i, og har økt konkurransekraften der hun er. I tillegg er hun et fagmenneske med integritet, som alltid tenker effekt for kundene og verdi for mottakeren, sier Haugen.

Los & Co-sjefen tok selv turen fra Publicis til Los & Co i 2020. Det gjorde også Jon Axel Nævestad, tidligere byråleder i Starcom, i 2022. Han er i dag kommersiell direktør i Los & Co.

- Det er ingen hemmeligheter i denne bransjen – de som har flest av de flinkeste folkene pleier å ha størst sjanse for å lykkes. Vi er heldig og har fått med oss mange flinke folk siste året, og med Maria på laget er vi særlig godt skodd for å levere tjenester av høy kvalitet. At Maria kommer fra Publicis er for så vidt tilfeldig. Vi ble kjent der, og jeg vet derfor hva hun er god for. Vi er ute etter de flinkeste folkene, og det vet vi at vi har fått med Maria, sier Haugen.