Utendørsreklameselskapet Clear Channel ansetter Katarzyna Żabicka i rollen som kvalitets- og bærekraftsjef. Hun kommer fra gigantselskapet WSP hvor hun har vært miljø- og bærekraftsrådgiver med fokus på bærekraftsarbeid for aktører i bygg- og infrastruktursektoren.

- Det er en ære å få lede og utvikle Clear Channels bærekraftsarbeid. Det er en spennende bransje og et inspirerende selskap hvor bærekraftstrategien er tett knyttet til forretningsverdien og som bruker sin plattform til å skape samfunnsnytte, sier Żabicka.

Den nyopprettede rollen, skal blant annet fokusere på ISO-revisjoner, bærekraftige forsyningskjeder og reduksjon av karbondioksidutslipp. Norgessjef i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, mener Żabicka og Clear Channel er en god match.

- Som etablert medie- og infrastrukturpartner har vi et klart mål om å bidra til at Skandinavias byer blir hyggeligere, mer dynamiske og bærekraftige. Den nytilsatte rollen er en viktig forutsetning for å kunne akselerere Clear Channels miljø- og bærekraftsarbeid og utvikle den innsatsen som utgjør den største forskjellen for byen, miljøet og klimaet. Jeg ønsker Katarzyna hjertelig velkommen til oss og er sikker på at hennes erfaring og kompetanse på feltet vil bidra sterkt, sier Højland Nyegaard.

Han forteller at han har merket bærekraftsfokuset også fra deres samarbeidspartnere.

- Vi opplever at våre partnere stiller stadig større krav til oss for å bidra med bærekraftige løsninger inn i avtalene. Vi ønsker ikke bare å levere til forventning, men være en aktiv del av fremtidens løsninger i bransjen. Det skal Katarzyna bidra til, legger Højland Nyegaard til.