Markedsføringsbyrået Rocket satser på sosiale medier med ansettelsen av Heidi Lois Ravnås fra GroupM. Hun blir Rockets niende konsulent.

- Annonsering i sosiale medier står sentralt i både bygging av kjennskap og kunnskap, og jeg gleder meg til å gi meg i kast med å bygge ut avdelingen med dyktige konsulenter, prosesser og metodeverk, sier Ravnås til Kampanje.

Rocket ble etablert for ett år siden av tidligere Red-topp Magnus Strømnes Bøe, Erik Holland Haukebø og Vegard Rohde Garder, og er en del av Nova-gruppen.

Alle konsulenter i Rocket er også aksjonærer.

- I Rocket tror vi på eierskap. Eierskap til kunder, fag og hverandre. Derfor er det naturlig for oss at alle i Rocket eier en del av selskapet, sier Vegard Rohde Garder, som er leder for annonsering i Rocket.

Heidi Lois Ravnås kommer fra stillingen som Head of Paid Social i GroupM. I Rocket får hun tittelen fagleder for sosiale medier.

- Det har skjedd mye innen annonsering de siste årene. Nye plattformer har etablert seg, men også hvordan sosiale medier brukes av annonsørene er i fluks. Meta satser på rekkevidde og med det beveger seg inn på TV og tradisjonell massekommunikasjons banehalvdel, sier Ravnås.

- Flere annonsører kan fint klare seg uten de tradisjonelle mediene, men heller kraftsamle digitalt, mener hun.