Dentsu-byrået Merkle så dagens lys i 2021 og ledes av tidligere Isobar-sjef Michael Legendre. Selskapet spesialiserer seg på kundeopplevelser og hadde en omsetning på over 40 millioner kroner i sitt første driftsår.

Nå styrkes laget med tre nye ansettelser.

- Vi har opplevd stor etterspørsel og vekst gjennom det det siste året. Vår største utfordring har vært å ansette raskt nok for å møte den voksende etterspørselen, sier Michael Legendre.

- Vi jobber innen flere fagområder, som data, teknologi, strategi og kreativitet. Kompleksiteten i faget gjør at vi trenger forskjellige kompetanser. Vi er veldig stolte av å klare å rekruttere så kompetente personer som Pål, Marie og Thea.

Pål Machulla er ansatt som ny kreativ leder. Han har blant annet erfaring fra Funcom, Telenor, DNB og Schjærven.

- Denne jobben gir veldig mye mening for meg. Merkle som selskap har lenge vært en leder innen digital transformasjon, og viser ekstrem kompetanse på samtlige områder som kreves for å skape gode kundeopplevelser. Det å kunne jobbe kreativt på toppen av data, analyse, teknologi og organisatoriske kapabiliteter, gir et stort spillerom for å hjelpe merkevarer i å lykkes på tvers av sine kundeflater, sier Machulla.

Marie M. Venås har startet hos Merkle som innholdsprodusent. Hun kommer fra Tenk byrå hvor hun har vært medeier og jobbet som innholdsprodusent og grafisk designer.

- Merkle har de flinkeste folka og sammen med spennende kunder og et stort fagmiljø under dentsu, føltes det riktig å ta steget hit nå. Jeg gleder meg til å lære av de beste og få lov til å utvikle nye kreative idéer og konsepter sammen med kundene våre, sier hun.

Thea Klem Storm-Paulsen er ansatt som prosjektleder. Hun har års erfaring fra brytningspunktet mellom kreativitet og teknologi i selskaper som Visma og Wunderman Thompson.

- Jeg har blitt tatt godt i mot av dyktige og trivelige kollegaer og jeg er i gang med flere spennende prosjekter. Etter noen år i København er jeg glad for å være tilbake i Oslo og veldig fornøyd med å starte i Merkle. Her har jeg gode muligheter til å videreutvikle meg og nørde prosjektleder-faget. Jeg er veldig spent på den retningen Merkle er på vei, forteller hun.