Odd Rune Farsund tar med seg to tiår med erfaring når han skal lede arbeidet med strategiutvikling i  Publicis. Publicis i Norge består av reklamebyrået Kitchen, mediebyrået Starcom og kommunikasjonsbyrået MSL. Byråene deler fellestjenester innen strategi, analyse, teknologi og innholdsproduksjon.  

- Publicis i Norge er kanskje det fremste kompetansemiljøet innen kommunikasjon og markedsføring i Norden. Jeg vet ikke om andre steder som har et tilsvarende stort og mangfoldig fagmiljø. Da jeg fikk tilbud om denne stillingen var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. For meg er dette byrå-Norges mest spennende jobb, sier Farsund til Kampanje.

Farsund har lang erfaring fra norske byråer og var lenge i Ernö før byrået ble slått sammen med Futatsu og ble til Atyp. Etter Atyp ble det to korte stopp i første Gjensidige og nå sist det kreative strategibyrået Willder på rundt et år. Nå går turen til Publicis i Norge.

- Odd Rune er en svært dyktig og erfaren strateg som vi lenge har hatt ønske om å få på laget. Endelig klaffet det. Odd Rune blir samlingspunktet for alle strategene og commsplannerne på tvers av Kitchen, Starcom og MSL, og skal bidra både direkte i kundearbeid og med interne utviklingsprosjekter, sier Peder Mittet, administrerende direktør i Publicis Norge.

Nylig presenterte Publicis tallene for fjoråret, som viste solid vekst både i inntekt og resultat. Samtidig varslet selskapet ytterligere 30 prosent vekst i 2022, ikke minst på grunn av flere nye store kunder som Elkjøp, Burger King Skandinavia og Landbrukssamvirket.  

- Vi opplever sterk vekst i alle våre strategileveranser og prosjekter knyttet til ulike former for forretningsutvikling. Med Odd Rune på laget er ambisjonen å bli enda bedre når det gjelder å bidra til kundenes vekst og utvikling, sier Mittet.