Digitalbyrået Rocket så dagens lys i fjor på denne tiden som et søsterbyrå til svenske Pineberry i Nova Consulting Group. Rocket ble startet av tidligere Red-topp Magnus Strømnes Bøe, Erik Holland Haukebø og Vegard Rohde Garder.

Nå får de selskap av tre nye ansatte.

- Med dette har vi begynt opptrappingen av byrået for fullt. Vi har nå tre på SEO og tre på betalt søk med erfaringsnivået vi krever. Om én måned er Rocket ett år gammelt som selskap, og vi er on track med rekrutteringsplanen, sier daglig leder Magnus Strømnes Bøe.

Stian André Norheim fra Mediacom går inn som digital strateg i SEO-avdelingen, mens Benjamin Bognar fra Try Opt og Emil Moxheim fra iProspect begynner som seniorkonsulenter innen betalt annonsering.

- Jeg er utrolig godt fornøyd med å ha landet disse tre, Stian, Emil og Benjamin er veldig sterke og dyktige konsulenter, som tilfører Rocket kapasitet og nye, friske perspektiver. Vi ønsker å få på plass tre til før året er omme, men gjør det vanskelig for oss selv ved å stille veldig høye krav til de vi ansetter, sier Strømnes Bøe.

- Jeg hadde lyst til å jobbe i Rocket fordi jeg ønsket meg til miljø hvor jeg kunne jobbe enda tettere med hele økosystemet innen performance marketing. I tillegg er jeg veldig imponert over hvor høyt faglig nivå det er på konsulentene. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang sier Stian André Norheim.

Ifølge Magnus Strømnes Bøe opererer de med to formelle krav når de skal finne nye folk. Det ene er fire års praktisk erfaring og det andre er dyp forretningsforståelse. Disse kravene har de allerede lempet litt på.

- Benjamin Bognar har tre drøye år med erfaring, men var så dyktig at vi måtte bryte med våre egne krav, sier Rocket-sjefen.