Google skriver i en melding at Winta Negassi starter i jobben som ledende People Partner for Googles forretningsorganisasjon på nord-europeisk nivå i juni. Hun gjenforenes dermed med sin tidligere sjef Tine Austvoll Jensen, som ble norgessjef i Google i 2020.

Negassi forlater stillingen som Vice President, People & Culture, Nordics hos Warner Bros. Discovery. Hun har jobbet i selskapet siden 2018. 

- Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått og er utrolig stolt over alt Warner Bros. Discovery-teamet i Norge og Norden har fått til. Flotte kollegaer, engasjerende innhold, vår digitale transformasjonsreise og fokuset på mangfold og inkludering har bidratt til at jeg har hatt en fantastisk og uforglemmelig reise. Det er få muligheter som hadde fått meg til å forlate Warner Bros. Discovery, men denne muligheten hos Google var én av disse, sier Negassi og fortetter:

- Google er et selskap som har fascinert meg i mange år og jeg er imponert over arbeidet de gjør med tanke på «People and Culture» og mangfold og inkludering, som er noe jeg virkelig brenner for. Jeg ser frem til å bli kjent med mine nye kollegaer i Oslo samt resten av den Nord-Europeiske organisasjonen.

Google: - Henrykt
Peter Friis
, VP Nord-Europa i Google, sier at Negassi tar med seg en bredde av relevant, internasjonal HR-erfaring fra medie- og teknologibransjen.

- Jeg er henrykt over at hun har takket ja til jobben som ledende People Partner for Googles forretningsorganisasjon i Nord-Europa, og jeg ser frem til å ta henne imot i Google neste måned.

Espen Skoland, operativ leder i Bros. Discovery, sier det er trist at Negassi nå forlater dem. 

- Hun har satt et tydelig avtrykk på organisasjonen vår med sitt gode humør, strålende vesen og dedikerte tilnærming til jobben. Hun kommer til å bli savnet. Samtidig så skjønner jeg at hun er ettertraktet i bransjen. Det er ikke første gangen det hentes ledertalenter fra våre rekker, og det blir nok ikke den siste, sier Skoland. 

- Vi har heldigvis svært dyktige folk klare som vil erstatte Winta, og det er slik vi er vant med å gjøre det hos oss. Når en leder forsvinner, får fort nye talenter på huset sjansen. Vi ønsker Winta lykke til, og gratulerer Google med en god ansettelse, avslutter han.