Tidligere i år kunne Kampanje omtale at hodejegerne Åsta Braathen og Gro Møllerstad har skilt lag og at selskapet sistnevnte var med å grunnlegge, Hodejegerne, driftes videre av Braathen og HR Gruppen Capus, som eier halvparten hver.

Nå rigger Hodejegerne seg for ny vekst med ansettelsen av rådgiverne Anette Myhre Vincendeau og Ann Mari Nygjerde. De kommer begge sist fra rekrutteringsselskapet MeyerHaugen.

- Hodejegerne rigger seg for en ny tid. Vi satser bredere både i stillinger, virksomheter og bransjer. Fortsatt skal vi kjennetegnes av tett dialog og personlig oppfølging av både kandidat og oppdragsgiver. Da trenger vi den solide rekrutteringserfaringen og faglige tyngden Ann Mari og Anette representerer, sier Åsta Braathen.

Ann Mari Nygjerde går i tillegg inn som ny partner i Hodejegerne. Hun har tidligere jobbet i selskapet fra 2019 til 2020. Før det var hun 14 år i NRK som journalist.

- Hodejegerne har høy aktivitet og økende etterspørsel. Nå skal vi utvikle oss til å bli en ledende aktør. Det er stor konkurranse om å tiltrekke seg de beste hodene, og vi skal daglig jobbe for være en viktig og relevant samarbeidspartner både for våre oppdragsgivere og kandidater, sier Nygjerde.

Anette Myhre Vincendeau har 15 års erfaring innen øvelsen Executive Search. Hun blir ansvarlig for Hodejegernes satsing på research og analyse.

- I dagens arbeidsmarked er det enorm konkurranse om de beste kandidatene. Da er det helt avgjørende å forstå både hvilke behov virksomhetene har, hvilke erfaringer som trengs for å løse behovene og ikke minst hva som motiverer kandidatene. Som rekrutterer må du også evne å forstå bakgrunnen til en kandidat for å oppleves som en god samtalepartner. Rekrutterere må ha et stort nettverk, men minst like viktig er innsikt og metodikk, sier Anette Myhre Vincendeau.

Les også: Ellen Arnstad starter nytt rådgivningsselskap – får med seg eks-minister og tidligere hotellsjef