Cornelia Chaidee (26) ble ansatt som ad operations mananger i mars, og skal ifølge Aller Media allerede være godt i gang i kommersiell avdeling. 

Chaidee har nå hovedansvaret for å laste opp kunders kampanjer i Aller Medias digitale kanaler og skal sørge for at disse fungerer sømløst. Hun forteller at hun ønsker hun å bidra med friske øyne og hjelpe til med å optimalisere prosesser, uansett om det er arbeidsmetoder eller verktøy.

- Kombinasjonen av mine erfaringer innenfor både tech og markedsføring, har jeg innsett er en god kombinasjon i min nye rolle her i Aller Media, sier Chaidee i en melding. 

Chaidee har tidligere jobbet i det norske tech-selskapet 24SevenOffice. Der jobbet hun som customer success manager og deretter som markedskoordinator. Hun jobbet da blant annet med nettsider, sosiale medier og webinarer.

- Jeg kommer fra et teknologiselskap hvor alt gikk utrolig fort, og man alltid måtte være på ballen for å følge med i utviklingen. Jeg ser også hvordan noe av den tekniske kunnskapen jeg hadde fra før har hjulpet meg med å komme i gang i denne rollen!

Yngvild Nesheim, Head of Team AdTech, sier at hun er er strålende fornøyd med å ha Chaidee på plass i teamet.

- Vi gleder oss veldig over å ha fått Cornelia om bord hos oss i Aller Media. Hun skal fylle en meget viktig rolle som ad operations manager, og sørge for at våre annonsører når leserne. Cornelia brenner for fagfeltet tech og kommer til å gjøre hele det kommersielle laget bedre, sier Nesheim.

Les også: Refser bruk av engelske stillingstitler i norsk PR- og mediebransje: - Fremstår som litt latterlig