Det nordiske byrånettverket People People People (PPP) satser videre i Norge med etableringen av distribusjons- og performancebyrået Trickle. Det blir et søsterbyrå til contentbyrået Spoon og fullservice-byrået OhMy.

25 år gamle Helene Kvernaas har fått jobben med å lede byrået. Hun begynte sin Spoon-karriere for fire år siden, som deltidsansatt ved siden av studiene. Siden har hun blitt fast ansatt, og nå venter enda mer ansvar i form av byrålederjobb.

- Vi vokser raskt og har lett en stund etter noen som kan lede an i satsingen i Norge. Det var byråleder i Spoon som foreslo at jeg skulle ta en prat med deres performancerådgiver Helene Kvernaas, sier Ludvig Olsson, administrerende direktør i Trickle, i en pressemelding.

- Kombinasjonen av solid utdannelse innen business og markedsføring, hands on performance-kompetanse og ikke minst svært gode referanser fra Spoon gjør at det var en no-brainer å ansette Helene som vår nye Oslo lead, fortsetter han.

Spoon og Trickle samarbeider allerede om flere kunder og dette samarbeidet skal ifølge meldingen fortsette. Kvernaas skal også jobbe tett med Trickle-miljøet i Sverige.

- I Spoon har jeg jobbet like mye med digital innholdsproduksjon og sosiale medier som med performance. Jeg tror det er en kjempefordel når jeg nå skal utvikle Trickle og få inn flere kunder fra det norske markedet. Jeg vet hva slags innhold som funker når og hvor, sier hun.

Les også: 111 ansatte har investert i egen byrågruppe: - Kjempestolt over at så mange vil være med på eiersiden