Iteo ble årets store overraskelse på Byråprofil da de kuppet tittelen som Årets content- og performancebyrå på første forsøk.

Nå ansetter den ferske Byråprofil-vinneren, som spesialiserer seg på B2B-kommunikasjon, ny økonomisjef og ny teamleder for byråets performance-avdeling.

Guro Hamnes inntar førstnevnte stilling. Hun får ansvaret for å sikre at Iteo også er best på styring og drift i Byrå-Norge.

- Jeg tror ikke mange byrå på vår størrelse har en økonomisjef på fulltid. Jeg mener dette kanskje er den viktigste investeringen vi kan gjøre for å lykkes med å levere på vår strategi, og ansettelsen av Guro er en av de beste beslutningene vi har tatt. Hun har allerede bevist sin verdi som kollega og fagekspert, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

Guro Hamnes kommer til Iteo fra regnskapsbyrået Aider der hun i de syv siste årene har vært rådgiver og avdelingsleder.

- Jeg synes det er gøy å komme til et sted som har solid økonomi, der det allerede skjer mye, og der motivasjonen er stor for videre vekst. Den reisen hadde jeg lyst til å være med på, sier hun.

Espen Skogheim vender tilbake til Iteo etter et fire måneders opphold i Inbound. I oktober fikk han teamlederansvaret for Iteos performance-avdeling.

- Det kan høres ut som en klisjé, men Iteo har en spesiell plass i hjertet mitt. Her er det mange mennesker som har vært der for meg både i gode og tøffe tider, personlig og profesjonelt. Jeg er takknemlig for den tilliten jeg har opplevd hele veien. Det er i Iteo jeg har det best, sier Skogheim.

Iteo-sjefen forteller at han har jobbet hardt for å få Skogheim tilbake.

- Espen er en veldig dyktig fagspesialist. Han har stort engasjement for alt han gjør, og han verdsettes høyt av både kolleger og kunder. Et av mine viktigste mål i år var å få han til å innse at gresset er grønnest på vår side av gjerdet. For meg var det spesielt å stå sammen med Espen da vi vant prisen som årets beste content- og performance-byrå i Byråprofil.