I juli annonserte Nent Group at de hadde landet en kjøper for sin studiovirksomhet i den britiske TV-giganten Fremantle, som dermed kunne sikre seg tolv av Nordens største produksjonsselskaper, inkludert norske Monster, Strix og Playroom.

Oppkjøpet ble gjennomført i september.

Les mer: Fremantle får grønt lys til å kjøpe Farmen- og Stjernekamp-selskaper

Nå har Fremantle Nordics opprettet en ny stilling som markeds- og kommunikasjonssjef, og den skal fylles av norske Yvonne Thomsen. Hun er tidligere journalist for TV 2 og VG, og har også jobbet som produsent for en rekke TV-produksjoner som «Robinsonekspedisjonen» og «Farmen».

De siste ti årene har hun vært utviklings- og kommunikasjonssjef for Nent Groups studiovirksomhet med base i København.

I Fremantle skal Yvonne Thomsen rapportere til Morten Mogensen, som leder de 12 nyervervede produksjonsselskapene i This is nice Group, og Daniela Matei, som leder Fremantle Nordics og Polen.

- Etter å ha jobbet tett med Yvonne de siste årene, gleder det meg at hun skal fortsette sin reise hos oss i sin utvidede rolle med ansvar for markedsføring og kommunikasjon for både Fremantle og This is nice, mens vi jobber videre med integrasjonen av selskapene, sier Morten Mogensen i en pressemelding.

- Jeg gleder meg til å starte på denne reisen og jeg er stolt over muligheten til å få jobbe med en så fantastisk talentfull gjeng på tvers av hele Norden, sier Thomsen selv.