Seniorrådgiverne Ingrid Ree Wiig og Masha Scekic tar steget opp i mediebyrået PHD og blir begge kundedirektører. Administrerende direktør Marie-Louise Alvær forteller at de to «har bidratt til veksten byrået opplever med faglig tyngde, forretningsutvikling og kulturbygging.»

- Ingrid og Masha er begge eksempler på mennesker som tar ansvar, liker en utfordring, elsker en god diskusjon og gir alt for kundene de jobber med. De har begge oppført seg som kundedirektører en stund allerede og nå var det på tide å formalisere det med tittel, og gi dem den honnøren de fortjener, sier Alvær.

Ingrid Ree Wiig sier hun «har hatt noen fantastiske år i PHD.»

- Jeg er superstolt av alt det vi har fått til sammen med våre kunder. PHD er et byrå med full fart, dyktige kollegaer og spennende kunder som utfordrer oss hver eneste dag. Vi i PHD har et utrolig godt samhold, det mener jeg er helt unikt, og en viktig faktor for å både trives og prestere maks på jobb. Jeg er veldig glad for å få tilliten PHD nå gir meg, og gleder meg masse til fortsettelsen, sier Ingrid Ree Wiig som har har jobbet i PHD i syv år.

Også Scekic mener «det har vært en fantastisk reise de siste to årene» i mediebyrået som er en del av Omnicom-gruppen. Hun kom til PHD fra IUM for to år siden.

- PHD har utfordret meg, gitt meg mange muligheter og sammen har vi skapt gode resultater. Det er veldig givende å være del av et miljø som deler min visjon rundt faget og veien videre, og ikke minst at vi har det gøy sammen, det er noe jeg verdsetter høyt, sier Masha Scekic.