Knut Røse og Nanna Haggstrøm trer inn i nye lederroller i reklamebyrået Schjærven.

- Med Nanna Haggstrøm og Knut Røse som svært energiske krefter i krysningspunktet mellom det kreative og kommersielle, går Schjærven inn i en meget hektisk høst med flere nye kunder og økt oppdragsmengde på de eksisterende, sier byråleder Stein Bostad i Schjærven Reklamebyrå til Kampanje.

Han tok selv over som sjef i Schjærven Reklamebyrå under pandemien og klarte så vidt å lande et plussresultat på én snau million før skatt.

- Jeg tror 2021 kommer til å ende godt økonomisk, fortsetter Bostad.

Nå setter han inn det han kaller to «meget fremoverlente og initiativrike krefter» i Haggstrøm og Røse for «å skape tempo, se etter muligheter og være ballfordeler for disse.»  

- Nanna og Knut spiller veldig godt sammen til det beste for kundene våre, mener Stein. 

Tilbake fra London
Haggstrøm har gått inn i rollen som leder for kreativ avdeling, og ble hentet tilbake til Schjærven midt under koronaen. Hun jobber tett med kreativ leder, Jørgen Marthinsen, for å løfte kreativiteten i alle ledd og i alle kanaler.

- Jeg er fornøyd med at jeg greide å overtale Nanna til å ta en ny runde hos oss. Nanna har ekstremt god kanalforståelse og en nysgjerrighet innenfor kundens mulighetsrom for synlighet. Hennes evne til å sette sammen gode løsninger for kunden er uvurderlig, sier Bostad.

Haggstrøm selv sier «at det er mye som har endret seg det siste året.»

- Ikke bare får vi løse nye typer oppgaver for eksisterende kunder, men vi ser at vår tilnærming tiltrekker oss nye kunder som liker måten vi jobber på, sier hun.

Blir leder for rådgiverne
Røse på sin side blir ny leder for rådgiverne.

- Vi lever i en situasjon med ekstrem endring, jeg tror det har skjedd større endringer i bransjen de siste tre, fire årene, enn det har gjort de foregående 50 årene. Og pandemien har bare forsterket denne utviklingen. I takt med de store endringene, har vi i Schjærven drevet en ekstrem omstilling og produktutvikling, sier Knut Røse.

Røse kan også fortelle at det har kommet flere kunder til Schjærven den siste tiden.

- Vi tar det som et bevis på at vi gjør mye riktig og at vi forstår våre kunders utfordringer med blant annet evnen til å prioritere områdene profil, kategori og taktiske virkemidler like mye samtidig som vi vet hva som skal til for å presse de siste dråpene ut av sitronen, sier han.