Thomas Veheim er ansatt som Content Director for Acast i Norge. Der får han ansvaret for å forme Acasts langsiktige innholdsstrategi.

Veheim kommer fra Aller Media-selskapet Adlink, hvor han har 15 års fartstid. De siste årene som Head of Talents for en profilportefølje som inkluderer podkaster som «Synnøve og Vanessa», «Janka og Marte», «Konspirasjonspodden» og «Tusvik og Tønne».

- Jeg har alltid hatt stor respekt for Acast og hvordan de har tilrettelagt teknologi og et åpent økosystem med innholdsskapere i fokus. Jeg gleder meg til en spennende reise med Acast og til nye utfordringer i et selskap som fokuserer på podcast - og som også investerer internasjonalt. Jeg elsker å jobbe med innholdsskapere og hjelpe dem med riktige verktøy slik de lykkes med å nå publikummet sitt og bygge deres egen merkevare, sier Thomas Veheim i en pressemelding.

Konkurransen om podcast-profiler blir stadig tøffere. Fra før av har Schibsted-eide Podme og utfordreren Podimo etablert seg i dette markedet med hver sin talentstall.

Les mer: Podkast-utfordrer letter på sløret - så populær er Tone Damli bak betalingsmur

Acast har på sin side nylig lansert verktøyet Acast+ som gir mulighet for betalingsmur i de fleste åpne podcastspillerne.

- Vi befinner oss i en ekstremt positiv og spennende vekstfase i Norge og vi akselererer nå for å kunne tilby enda flere våre produkter og tjenester innen podcast. Thomas kommer inn på helt riktig tidspunkt og med han på plass blir vi enda sterkere – og bedre rustet til å skape de beste forutsetningene for podcastskaperne. Thomas kommer ikke bare inn med ekstremt mye kunnskap og erfaring, men også hans sterke forståelse og lidenskap for podcastmediet og for dem som skaper podcastene, sier Stine Stangenes-Tellefsen, Content Development Manager for Acast.