Nent styrker nå sportsavdelingen og henter reporter Regine Anthonessen fra VG. Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017,  og har blant annet jobbet med Ski-VM, Eliteserien og OL i Pyeongchang. 

- Jeg har stortrivdes med å jobbe i VG, men det var umulig for meg å si nei til å bli med på alt det spennende som skjer i Nent fremover. Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med direktesendt sport, og gleder meg veldig til å kunne jobbe tett på noen av landets mest populære utøvere og idretter, sier Anthonessen.

Anthonessen har siden 2019 jobbet som nyhetssjef på sporten i VG, og har tidligere også jobbet i TV 2 Sporten. Anthonessen vil blant annet jobbe med de kommende vintersportsrettighetene i Nent.

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg får mulighet til å være med på å formidle det som helt sikkert kommer til å bli noen av Norges største sportsøyeblikk i årene som kommer, fortsetter hun.

Sportssjef i Nent-gruppen, Kristian Oma, sier de har hatt Anthonessen i kikkerten over lengre tid.

- Til tross for sin unge alder har hun allerede opparbeidet seg en imponerende cv. Vi tror hun vil stå i spissen for neste generasjons sportsjournalister, og gleder oss til hun skal være med å sette farge på våre sendinger, sier Oma.

- Jeg er imponert over måten NENT løser de rettighetene de har i dag, og jeg ser veldig frem til å bli del av dette teamet, avslutter Anthonessen.

Anthonessen startet i Nent rett over sommeren.

Les også: Tidligere Nent-sjef har fått ny jobb – skal slåss mot Google og Facebook på digitalt reklamemarked