Michael Legendre har fungert som midlertidig byråleder i Isobar siden februar og får nå stillingen permanent. Han tok over jobben etter Lars Kristiansen.

Samtidig rykker Charlotte Roppen opp til kundedirektør i Dentsu-byrået. 

- Det er alltid en glede og en styrke å kunne rekruttere ledere fra egne rekker. Michael ble kastet inn i denne rollen og har på imponerende vis ledet byrået gjennom en svært utfordrende tid og rigget Isobar for videre vekst i et av våre viktigste satsingsområder, sier Paal Fure, administrerende direktør for Dentsu i Norge og Nord-Europa.

Charlotte Roppen overtar det overordnede ansvaret for kundeporteføljen til Isobar Norge som blant annet består av selskapet som Spar, Møller Mobility Group, Coca-Cola, Bama, Mester Grønn, og Elkjøp.

- Charlotte er et av de få menneskene som har stålkontroll på både kreative prosesser, markedsføringsteknologi, lønnsomhet og kundeledelse. Det var tidenes no-brainer å tilby henne stillingen som kundedirektør, sier byråleder Michael Legendre.

Roppen kommer fra stillingen Head of Operations, som hun har hatt i tre år.

- Jeg gleder meg til å ha større ansvar i arbeidet med å kombinere kreativitet med teknologi, og gjøre Isobar til den mest spennende, effektive og relevante samarbeidspartneren til merkevarer som har ambisiøse planer for sin digitale tilstedeværelse, sier hun.

I tillegg til Charlotte Roppen og Michael Legendre består ledergruppen i Isobar Norge av Ville Sivonen, Magnus Bettum og Kristin Seljelid.

Les også: Dentsu Aegis-sjefen måtte erstatte fire ledere: - Ekstremt krevende