I sommer raste debatten om «mangfoldsproblemet» i norsk PR-,  kommunikasjons- og reklamebransje for fullt, og Kampanje intervjuet da strategi og PR-studenten Habon Beegsi, som var i ferd med å begi seg ut på en karriere i en «hvit» PR-bransje»

Nå kan nyutdannede Beegsi dele gladnyheten om at hun er ansatt i et etårig vikariat som digital kommunikasjonsrådgiver hos Tankesmien Agenda. 

- Jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne jobben som nyutdannet, spesielt når vi er midt oppi en pandemi. Det var en veldig hyggelig og fin overraskelse, sier en fornøyd Beegsi til Kampanje.

Beegsi sier at hun gleder seg til å sette i gang arbeidet med sine nye kollegaer. Hun begynner i stillingen 5. oktober. 

- Det virker veldig spennende å jobbe et sted som driver med utforming av politikk på venstresiden. Jeg gleder meg også til å jobbe med det jeg har studert – det blir spennende å bruke det jeg har lært fra studiene i praksis, sier Beegsi.  

Beegsis arbeidsoppgaver vil falle innunder «akkurat det hun har hatt lyst til å jobbe med», forteller hun: 

- Jeg kommer til å jobbe med videreutvikling av digitale kanaler, arbeid knyttet til kommunikasjonsfeltet, og med arrangementer. 

Les også: Kun Dagbladet har omtalt «drapet som ryster Danmark»: - Oppsiktsvekkende