Birgitte Feginn Angelil har fra før av en fartstid på 15 år i Creuna Norge. I 2015 sluttet hun som direktør for salg og forretningsutvikling og gikk inn på eiersiden og i styret i Creuna Konsern gjennom familieselskapet Eltek Holding.

- Jeg er henrykt over å være tilbake i en operativ rolle i Creuna. Vi er svært godt posisjonert for å levere det markedet i økende grad etterspør – integrerte løsninger og helhetlige kundeopplevelser. Jeg gleder meg til å kunne bidra til å løfte frem et enda mer offensivt og integrert selskap enn det jeg forlot som ansatt for tre år siden, sier Birgitte F. Angelil på Creunas egen nettside.

Dette blir lederbytte nummer to i Creuna Norge på under ett år etter at tidligere Telia-topp Karl Fredrik Lund ga seg i mars - et snaut år etter at han hadde tiltrådt. Deretter tok administrerende direktøri Creuna Konser, Torstein Harildstad, også over jobben som administrerende direktør i Creuna Norge.

Omtrent samtidig kjøpte Creuna rådgivningsmiljøet Kobra for «å spisse seg på rådgivning».

Les mer: Creuna bytter toppsjef - faller samtidig for ny Kobra

Harildstad fortsetter nå som administrerende direktør i Creuna-konsernet.

- De siste årene har vi jobbet hardt med å finpusse vårt leveranseapparat og effektivisere arbeidsflyt og integrasjon mellom våre fagmiljøer. Vi har brukt tid på å komme hit, vi har testet ulike alternativer og er nå trygge på at vi har funnet den riktige modellen for å kunne levere helhetlige løsninger på en effektiv måte. Vi har en god plattform for vekst, og Birgitte vil med sin erfaring, innsikt og energi være en drivkraft for å realisere det store potensialet som ligger i markedet og i Creuna, sier Harildstad.