Fem måneder etter at Calle Hägg tiltrådte som sjef for reklamebyrået McCann Oslo, står han klar til å presentere sine første ansettelser. 

- McCann kan endelig avsløre at vi er ved et vendepunkt. Vi ansetter, og to nye blide mennesker skal bidra til å løfte leveransen til kundene våre, sier Calle Hägg.

De to menneskene er Espen Bjarkeid, som kommer fra EvokedSet, og Ole Kristian Bakkene, kommer fra Schjærven Reklamebyrå. 

Les også: Her er den nye McCann-sjefen

Espen Bjarkeid er ansatt som Client Service Designer og skal blant annet jobbe med PSA-konsernet som har merkevarene Citroën, DS og Peugeot.

- Blant flere ting som trigget veldig med McCann var at jeg nå kan være med på å bygge opp noe. I tillegg er jeg over snittet interessert i bil, og det å få jobbe med PSA-konsernet er innertier. Å jobbe med noe man elsker i et så bra byrå er ingenting man ønsker å la gå fra seg, sier Bjarkeid.

Ole Kristian Bakkene er ansatt som Head of Content. McCann-sjef Calle Hägg mener byrået tidligere «har stått litt på ett bein i contentsatsingen».

Mannen som skal plante begge beina i bakken har, i tillegg til Schjærven Reklamebyrå, contentbyrået Spoon og stillingen som kommunikasjonssjef i Lillestrøm Sportsklubb på CV-en sin.

- Da McCann kom på banen og ønsket at jeg tok ansvaret for contentsatsingen deres var jeg ikke i tvil. Jeg har lenge fulgt McCann og jeg følte nå at timingen for at jeg ble med i den fantastiske gjengen var perfekt. Jeg føler jeg bidrar med ny og god kompetanse på content marketing inn i byrået, samt en forståelse for hvordan man knytter content mot god reklame. Noe som blir bare mer og mer viktig, sier Bakkene.

- Vi har funnet gull i både Espen og Ole Kristian, der begge tilfører faglig tyngde på respektive design og content. Espen og Ole Kristian er i tillegg likendes personer som sklir godt inn i teamet. En veldig bra match rett og slett, konkluderer Hägg.