Norges største mediebyrå fortsetter å vokse, og nå teller byråleder Jon A. Nævestad en flokk på 15 nyansatte.

- Kundene investerer stadig mer i digitale mediekanaler, og etterspørselen etter tilhørende tjenester øker kraftig. Vi er nå et av Norges aller største rådgivningsmiljøer innenfor digital markedskommunikasjon, og noe av det morsomste med vekst er at det gir rom for å styrke oss ytterligere med flinke folk. De nyankomne tilfører en herlig kombinasjon av erfaring og nye spennende tanker, sier Nævestad.

Les også: Nytt rekordår for Starcom - passerte 150 millioner i byråinntekt

De nyansatte er kanalspesialistene Jonas Longva fra DNB, Helene Skogholt fra Visma, Marita Myrseth fra teknologiselskapet Eaton, Tobias Limseth fra Kantar, David Aas fra Infratek, Endre Boahl fra analysebyrået Plot, Kari Brodthagen fra Next Foods, Anthony Diaz som er rekruttert internt fra Starcom internasjonalt, og Sunniva Smeland som er nyutdannet fra NTNU.

Starcom har også hentet Sanne Johnsen fra Zalando, Kristian Bjørseth fra konkurrenten RED, og Carina Steven fra Norstat for «å sy sammen store og komplekse leveranser».

Markedsanalytiker Bernhard Kaliszuk fra BI er hentet inn for å styrke researchfeltet, reklamemålinger og ROMI-analyser.

I tillegg er Vilde Koch Fredriksen ny trainee i byrået. Hun føllførte nylig en mastergrad ved NHH.

Den 15. nyansatte er Nina Skotte, som Kampanje tidligere har omtalt. Hun har vært markedssjef i Tine de siste tre årene med ansvar for merkevarene Norvegia og Jarlsberg.

- Sist, men ikke minst, er Nina Skotte endelig på plass i våre lokaler som leder for et av våre kundeteam. Med sine 18 år innen analyse og markedsføring fra blant annet MMI, Tine og Mondelez tilfører Nina betydelig faglig tyngde, i tillegg til at hun er en dreven leder, sier Nævestad.

Les mer: Tar turen fra Tine til Starcom: - Følger mitt hjerte for faget