Per Henrik Stenstrøm har lang fartstid i mediebransjen, både som journalist og leder. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Han sa opp jobben i juni i fjor.

- Vi er naturligvis svært glade for å få nok en solid leder og mediemann på laget. Per Henrik har en svært ettertraktet erfaring, sier administrerende direktør Per Høiby i First House i en pressemelding.

Les også: Sa opp P4-jobben da vennen ble radiosjef

- Jeg har siden i fjor jobbet som møteleder, foredragsholder og strategi- og medierådgiver.  I First House får jeg jobbe sammen med mange dyktige mennesker som har kompetanse innen ulike disipliner. I min rolle som assosiert partner i First House vil jeg komme i kontakt med nye kunder og virksomheter. Jeg ser fram til dette, sier Stenstrøm til Kampanje.

Holder foredrag om vanskelige primadonnaer
Stenstrøm har på rekordtid blitt mest kjent for å holde det populære foredraget  «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger». Både Google, NRK og Sats Elixia anbefaler foredraget som handler om å skape en bedre arbeidsplass.

 - I mitt liv som medieleder har jeg møtt på noen krevende kolleger. Foredragene mine handler om hvordan man kan få det bra på en arbeidsplass. Dette er jo likt for alle arbeidsplasser, uansett hva man jobber med. Mange sliter med annerledeshet, mange går rundt og tenker at «alt ville vært perfekt om alle var som meg». Jeg snakker om hvordan man samarbeider bedre, sier Stenstrøm.

Har bred mediebakgrunn
Stenstrøm er utdannet ved journalistutdanningen i Volda. Han har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg.

De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet, som ifølge First House regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram.