Max Marketing Mix

01.11.2018 13:30
Program
DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo

Om

MMM er årets happening for alle som er opptatt av datadrevet direkte markedsføring og kundedialog. Vi starter etter lunsj med inspirerende faglige foredrag og fortsetter over i festmiddag med prisutdeling – i ett sammenhengende arrangement. Kampanjene som går til topps er vurdert etter strategi, kreativitet og resultat av en høyt kvalifiserte jury. De beste jobbene vinner heder og ære til glede for kunder og kollegaer. Bli med!

Program
Torsdag 01.11.2018

13:30 - 14:00

Dørene åpner – registrering

14:00 - 14:15

Åpning av Max Marketing Mix

Carsten Gunnarstorp, Daglig leder og advokat, NORDMA
14:15 - 14:50

Les mer Kreativitet og teknologi hører sammen

Jessica Bent, Google
Data eller kreativitet – hva er viktigst for å lykkes med den digitale reklamekampanjen? Hver eneste dag gir kundene oss informasjon gjennom dusinvis av kontaktpunkter – som gir oss innsikt i deres hensikter, behov og forventninger. Hvordan kan vi bruke teknologien til å utnytte disse kontaktpunktene, til å skape verdi for bedriften men også for å forbedre kundeopplevelsen? Jessica tar for seg hvilke roller teknologi og kreativitet vil ha i morgendagens markedsføring.
14:50 - 15:15

Pause

15:15 - 15:50

Les mer Givende vei frem til god B2B kommunikasjon.

Anders Øvreberg, DNV-GL
Gode B2Bcase er en sjelden vare, men vi har funnet et! Et B2B selskap med mye god historikk. Anders deler historien om virksomhetens reise fra upersonlig massekommunikasjon mot mer målrettet og tilpasset kommunikasjon. En lang, men veldig givende reise.
15:50 - 16:25

Les mer Hva rører seg i EU

Mathilde Fiquet, FEDMA
Mens næringen er fokusert på å implementere GDPR, er ePrivacy forordningen under forhandlinger i EU. ePrivacy forordningen vil endre regler på flere felt innen datadrevet og direkte markedsføring, og det kan forventes nye regler om blant annet nummeropplysning, e-post, TM, Cookies og online personverninnstillinger. Mathilde vil presentere status forhandlingene, og hva som er det sannsynlige utfallet for markedsførere.
16:25 - 16:50

Pause

16:50 - 17:25

Les mer Datadrevet markedsføring og innsikt

Håkon Smith Andersen, dunnhumby
Jon E. Fornes, Coop
Stadig økende forventninger fra kunder rundt relevant personalisert innhold og kommunikasjon, setter helt nye krav til aktørene i dagligvaremarkedet. Å forstå kundenes forventninger og behov gjennom hele kundereisen er sentralt for å kunne tilpasse innhold og personalisere kommunikasjonen med kundene. Coop har i samarbeid med dunnhumby utviklet et omfattende, relevant kommunikasjonsprogram for kundene, som bidrar til å bygge og bevare lojale kunder. Aktører som Coop med omfattende kunde- og kjøpsdata vil også kunne være med på å revolusjonere medie- og virkemiddelbruk ved riktig anvendelse av kundeinnsikt. Ved å koble online og offline data vil vi, helt ned på individnivå, kunne måle den direkte effekten en online-annonse har på kjøpsatferd i butikk. Vi gir deg et innblikk i denne spennende reisen.
17:25 - 18:00

Les mer Robotisering og kundeopplevelse – motstridende eller kompletterende?

Emilie Stordalen, Strawberry Group
Hva vil differensiere aktørene mest i fremtiden? De som tilbyr de beste digitale kundereisene, eller de som vektlegger den gode 1:1 dialogen, personlig service og møter med mennesker? Reiselivsbransjen er, som mange bransjer i endring grunnet digital disrupsjon. Emilie Stordalen tar oss med inn i «gjestereisen» slik Nordic Choice Hotels' ser fremtiden.
18:00 - 19:00

Mingling og fordrink

19:00 - 23:00

Les mer Festaften!

Festaften med middag, prisutdeling, underholdning og fest presentert av komikerene Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland. Solopptreden av Nicoline Berg Kaasin.

Sponsorer

Foredragsholdere

Emilie Stordalen
, Strawberry Group
Jon E. Fornes
, Coop
Håkon Smith Andersen
, dunnhumby
Mathilde Fiquet
, FEDMA
Anders Øvreberg
, DNV-GL
Jessica Bent
, Google
Carsten Gunnarstorp
Daglig leder og advokat, NORDMA

Arrangører