Om

Alle vet at robotene kommer, og de fleste har vært i kontakt med en chatbot eller en digital assistent som i større eller mindre grad har forbedret kjøpsprosessen. Likevel har de fleste bedrifter lang vei å gå før kunstig intelligens skaper virkelig verdi, og markedsføring og salg får et løft takket være ny teknologi.

Daniel Hong i Forrester skriver i en artikkel at e-post i stadig større grad vil fases ut til fordel for sanntids-kommunikasjonsformer som chatbots og manuell chat. Han skriver også at kundetilfredsheten vil synke som følge av økt bruk av chatbots, selvbetjeningsløsninger og chatløsninger som ikke er optimaliserte. Dette må det altså jobbes med!

På dette seminaret vil du lære mer om:
 • Hvilke muligheter som finnes når det gjelder bruk av kunstig intelligens
 • Hva chatbots kan brukes til
 • Hva forskning forteller om hva som virker best
 • Hva noen som har gått foran har erfart i praksis

 • Seminaret passer for alle som jobber med ledelse, markedsføring og salg og som vil vite mer om hvordan de digitale mulighetene kan utnyttes i praksis.

  NB! Arrangementet er flyttet til Langkaia 1, 8. etasje - i lokalene til Talerlisten og Cloud Media. Registrér deg i resepsjonen som besøkende til Talerlisten ved Sarah Mørch, så blir du hentet.

  Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

  Program
  Onsdag 14.03.2018
  Dag:

  08:30 - 09:00

  Registrering og lett frokost

  09:00 - 09:45

  Hva betyr kunstig intelligens for din bedrifts salgsprosess?

  Jan Sollid Storehaug har lang erfaring som leder, og har dyp og bred kunnskap om digitalisering. I dette foredraget går han gjennom de ulike typene kunstig intelligens som er i bruk i dag. Han forteller om hva som skjer av forskning når det gjelder bruk av kunstig intelligens i salg og markedsføring, og om hvilke muligheter og begrensninger dette gir for din virksomhet, for eksempel når det gjelder de nye personvernreglene (GDPR) som trer i kraft i 2018.
  Jan Sollid Storehaug
  CEO
  Cloudnames
  09:45 - 10:15

  Bruk av digitale assistenter – hva virker?

  Thomas Moen har lang erfaring med å prøve å feile når det gjelder digital markedsføring, og har den siste tiden benyttet seg av en digital assistent i kommunikasjonen med sitt store nettverk. På den måten har han også solgt kurs for store beløp. I dette foredraget forteller han hva han har lært og erfart, og hva han vil råde andre til å gjøre.
  Thomas Moen
  Rådgiver innen digital markedsføring
  Jab Jab Academy
  10:15 - 10:30

  Pause

  10:30 - 11:00

  Conversational Commerce – muligheter, trender og erfaringer

  Robin er en digital assistent som hjelper folk ut av tidsklemma. Chatboten dukker opp i Facebook messenger, og kan hjelpe folk å handle. Ved hjelp av dialog, animasjoner, videoer og tilbud bygget på kunstig ... les mer
  Pål Ohna Børde
  CEO & Founder
  Robinapp.no
  11:00 - 11:30

  Beauty House: Mye bedre resultater med Messenger chat enn e-post

  Adi Velic fra Beauty House forteller hvordan de har jobbet med Facebook Messenger og hvordan det har fungert langt bedre og gitt mye mer trafikk og salg enn e-postmarkedsføring.
  Adi Velic

  Beauty House
  11:30 - 12:00

  Panel: Spørsmål og svar om kunstig intelligens og bruk av roboter

  Dag:

  Arrangører

  Foredragsholdere

  Adi Velic

  Beauty House
  Pål Ohna Børde
  CEO & Founder
  Robinapp.no
  Thomas Moen
  Rådgiver innen digital markedsføring
  Jab Jab Academy
  Jan Sollid Storehaug
  CEO
  Cloudnames

  Sponsorer

  Bli Sponsor